Kuulutko sinä näihin onnekkaisiin?

Oletko jo pitkään etsinyt sielunkumppaniasi ja elämäsi rakkautta? Etsintä saattaa joskus tuntua toivottamalta, ja ajoittain kaikilla sinkuilla saattaa pyöriä päässä pelko, että tätä unelmien henkilöä ei koskaan löydy.

Ainakaan kolmen horoskooppimerkin ei tarvitse enää murehtia asiaa, sillä vuosi 2022 tuo heille mukanaan heidän elämänsä rakkauden.

Kuulutko sinä heihin?

  1. Vaaka

Vaaka on tunnettu siitä, että hänen on vaikeaa lopettaa ylianalysointi ja yksinkertaisesti heittäytyä tunteidensa mukana. Vaaka pysty heittäytymään kunnolla vasta, kun tapaa ihmisen, johon luottaa täydellisesti. Vuosi 2022 tuo tämän ihmisen mukanaan. Tämä ei tapahdu vielä keväällä, joten ole kärsivällinen! Tuleva kumppanisi kävelee elämääsi elokuun jälkeen, ja tulee jäämään aina rinnallesi. Loppuvuotesi on siis täynnä rakkautta ja harmoniaa, nauti siitä!

  • Kalat

Kaloille on ennustettu romantiikkaa jo helmikuusta alkaen, joten jos kuulut tähän merkkiin, saattaa elämääsi jo olla purjehtinut tuoreeltaan sielunkumppanisi. Kevääsi tulee olemaan täynnä suuria tunteita ja huipennus tapahtuu 10.5., jonka on ennustettu olevan paras päivä sinulle pitkään aikaan! Ehkä sinä ja elämäsi rakkaus viette suhteenne silloin seuraavalle tasolle?

  • Neitsyt

Uranus tuo elämääsi rakkauden tänä vuonna. Se tekee sinut romanttiseksi ja tuo rakkauselämääsi uusia tuulia. Erityisesti kesäkuukausina pääset nauttimaan flirttailusta ja hauskanpidosta, mutta syyskuu tuo tullessaan jotain vielä parempaa: ihmisen, jonka kanssa haluat vakavan suhteen.

Jos kuuluit näihin horoskooppimerkkeihin, varaudu romantiikantäyteisiin hetkiin!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Cosmopolitan / Kuva: Priscilla du Preez, Unsplash