Kesän trendisäyvissä on sekä hempeämpiä että säväyttävämpiä sävyjä.

Olipa sinun kesäsi täynnä rannalla loikoilua, terassilla istumista, häitä ja muita juhlia, festareita, töitä tai vain lomailua, kruunaavat ihastuttavat kesäkynnet niihin sopivan asukokonaisuuden ja tyylin kuin tyylin. Tänä vuonna kesäkynnet syntyvät trendisävyistä, joissa on mukana sekä hempeämpiä että säväyttävämpiä sävyjä.

Cosmopolitan listasi 12 tällaista trendisävyä, joita näkee kaikkialla kesäsesongin aikana. Valitse sävyistä suosikkisi ja lakkaa sillä itsellesi ihanat kesäkynnet – tai kokeile vaikka kaikkia yksi sävy per viikko -tyylillä!

Alla kesän upeimmat kynsilakkojen trendisävyt.

Sitruksisen keltainen

Cosmopolitanin mukaan jotkut keltaiset näyttävät halvalta ja räikeältä, mutta rikas sitrussävy on kuitenkin tyylikäs ja tuo mieleen rantaloman. Esimerkiksi alla olevan kuvan Chanelin Le Vernis Nail Color in Giallo Napoli on kesäkynsiin sopiva trendilakka.

Kirkas koralli

Pantone valitsi vuoden 2019 väriksi ihastuttavan korallin, Living Coral. Vuoden väri näkyy niin sisustuksessa, muodissa kuin kauneudessakin, joten se on tietysti mukana kesän trendilakkojen listalla. Voit tutustua sävyyn tarkemmin aiemmin julkaistussa artikkelissa täällä.

Persikkainen beige

Monen kesään kuuluu paljon erilaisia juhlia ja etenkin häitä ajatellen monet neutraalit kynsilakkasävyt ovat tarpeen. Vaihtelun vuoksi tänä vuonna tutut nude-sävyt voi kuitenkin vaihtaa herttaiseen beigeen, jossa on hempeitä korallisia/persikkaisia häivähdyksiä. Esimerkiksi Côtelta löytyy tällainen sävy, No. 3.

Hiekkainen beige

Toinen beige-sävy trendikkäimpien kesälakkojen listalla on hiekkainen beige. Cosmopolitanin mukaan tämä on toimiva varsinkin varpaiden kynsissä. Olive & Junen 7-Free Nail Polish in MM on yksi esimerkki tällaisesta sävystä, jolla hiekkaranta kulkee mukanasi pitkin kesää.

Räikeämpi hot pink -lakka

Maistuuko mansikkamargarita? Tätä kesäistä drinkkiä nauttiessasi kynsiäsi voi koristaa siihen sopiva lakka, sillä OPI on nimennyt yhden kynsilakkasävyistään drinkin mukaan. Alla olevan kuvan kesäkynsissä on käytetty OPI:n Strawberry Margarita -sävyä.

Kesätaivaan sininen

Cosmopolitanin mukaan tämä sävy on pääasiassa valkoinen, jossa on ripaus sinistä. Maitomainen kynsilakka tuntuu kuin kesäiseltä, pilvettömältä taivaalta. Tätä trendisävyä löytyy esimerkiksi Deborah Lippmannilta Above the Clouds -nimellä.

Lämmin valkoinen

Kuin kesä ja mansikat, kesä ja jäätelö, kesä ja uimaranta, myös kesä ja valkoinen kynsilakka sopivat yhteen. Voit toki käyttää täysin valkoista lakkaa, mutta lakat, joissa on vaaleanpunaisia häivähdyksiä, ovat vielä sopivampia lämpimään kesäkeliin. Smith & Cultin Regret the Moon -lakka on juuri tällainen.

Oranssisen punainen

Punaiset ovat aina trendikkäitä, mutta tämä tietty punaisen sävy on tämän kesän juttu. Cosmopolitanin mukaan tänä kesänä punaisen kanssa kannattaa suosia lämpimämpiä sävyjä, kuten oranssisia punaisia kylmemmän sinipohjaisen sijaan. JinSoonin Pop Orange on hyvä esimerkki oranssisesta punaisesta lakasta kesäkynsiin.

Neonvihreä

Tänä vuonna neonvihreä väri on ollut suosiossa niin julkkisten kuin somevaikuttajien keskuudessa. Jos neonvihreä tuntuu liian räikeltä vaatteiden puolella, voi trendin mukaan hypätä käyttämällä sitä kynsissä. Alla olevassa kuvassa on käytetty Floss Glossin Con Limon -sävyä keskimmäisessä kynnessä. Tämä kuvan kynsityyli sopii hyvin myös Pride-kauteen; Helsinki Pride järjestetään juhannuksen jälkeisellä viikolla ja Oulussa järjestetään Oulu Pride elokuussa, kun taas Yhdysvalloissa kesäkuu on Pride Month.

Huurteinen talvionsininen

Hienovaraisempi kimalle korvasi keväällä suuremmat glitterit ja tämä tyyli jatkuu myös kesällä. Jos sininen sävy tuntuu liian karulta käyttää, on kirkkaampi talvionsininen hyvä vaihtoehto, sillä sitä pehmentää sen huurteiset kimalteet. Esimerkiksi Zoyalta löytyy tällainen sinisen ja violetin sävyjä yhdistelevä lakka nimellä Aster.

Pronssi

Jos kirkkaat sävyt ja neonsävyt eivät tunnu omalta jutulta, kokeile metallista kynsilakkaa, jossa on kuparinen sävy. Cosmopolitan mainitsi esimerkkinä Essien Teacup Half Full -lakan. Tällä pronssisella lakalla on kultainen, värikkäästi kimaltava hohde.

Huurteinen, persikkainen vaaleanpunainen

Narsin Orgasm-poskipuna on tunnettu niin nimestään kuin sen kimaltavasta, persikkaisen pinkistä väristä. Sitä saa myös kynsilakkana, joka tuo samaa imartelevaa sävyä kynsiisi kuin se tuo poskiisi.

Katso kuvia lopuista kynsilakoista täällä.

Lähde: Cosmopolitan