Näitä miesten sängyssä tekemiä asioita naiset vihaavat

Naiset paljastivat, mitkä miesten sängyssä tekemät asiat saisivat jäädä tekemättä.

Naiset kertoivat brittilehti Metrolle Facebookin avulla asioita, joita miehet tekevät sängyssä – ja saavat niillä naiset näkemään punaista. Alle on listattu 10 asiaa, joihin monet naiset voivat samaistua.

Näitä miesten sängyssä tekemiä asioita naiset vihaavat:

1. ”Kun mies koettaa matkia pornossa näkemäänsä ja päädyt lopulta seisomaan päälläsi ja näyttämään kamalalta samalla, kun mies hokee ”Ohhh, pidät tästä muru, etkö pidäkin?” Eh, ei näin.”

2. ”Kun hän kysyy pidänkö siitä, mitä hän tekee. Mitä jos vain olet hiljaa ja katsot, miten reagoin. Jos näytän siltä, että nukahdan, se kertonee tarpeeksi.”

3. ”Kun hän kesken esileikin ilman mitään varoitusta työntää sormen takapuoleeni. Tai koettaa hivuttautua seksin aikana kohti kakkosta. Sinne ei mennä ilman lämmittelyä ja liukastetta.”

4. ”Kun mies koettaa aloittaa suuseksin aamulla, kun itse tuntee olonsa todella epäseksikkääksi ja epäpuhtaaksi. Se on vain ällöttävää.”

5. ”Kun hän haluaa tehdä 69:n ja vaatii olla päällä, eli käytännössä tukahdun hänen allaan.”

6. ”Kun hän on niin raivokas käsillään esileikin aikana, että saan melkein sisäisen verenvuodon.”

7. ”Kun hän kiirehtii esileikin kanssa ja olettaa, että laukean puolessa minuutissa.”

8. ”Kun mies haluaa laueta kasvoille.”

9. ”Kun otat häneltä suihin ja hän käyttäytyy kuin sinulla ei olisi kakomisrefleksiä. Joskus vielä oksennan hänen peniksensä päälle.”

10. ”Kun mies ei siistiydy kunnolla. Ei ole mukavaa, jos penis maistuu pissalle.”

Lähde: Metro