Avioituneet parit paljastivat salaisuuksiaan.

Naimisiin mentyään monet ovat löytäneet rinnalleen sen erityisen ihmisen, jonka kanssa jakaa ylä- ja alamäet. Joitakin avioliittoon liittyviä totuuksia ei kuitenkaan tiedosta ennen kuin on ehtinyt elää elämää jonkin aikaa papin aamenen jälkeen.

Alla on opetuksia ja vinkkejä, joita naimississa olevat ovat jakaneet muille kerrottavaksi:

Karyn A: ”Kaikki ei muutu naimisiin mentyä. Jos olet oikeassa parisuhteessa ja menet oikean henkilön kanssa naimisiin, silloin ainoa asia, jonka pitäisi muuttua, on sukunimesi.”

Lindsay K: ” Ylä- ja alamäessä tulee eteen useammin kuin oletat – kuten silloin kuin hoidatat häntä kaamean kankkusen aikaan tai hän hoitaa sinua menkkakipujen aikaan.”

Bill M: ”Olkaa ystäviä, ei toistenne klooneja. Nauttikaa siitä, mitä te molemmat tuotte suhteeseen.”

Gabriela W: ”Menemällä naimisiin hänen kanssaan, menet avioon koko suvun kanssa.”

Nathon J: ”Teidän täytyy olla sujut sen kanssa, että kumpikin saa omaa aikaa joka päivä ja tyttö- ja poika-aikaa ilman toisen seuraa.”

Ella S: ”Älkää ottako toisianne liian vakavasti. Se johtaa vain riitoihin.”

Amy S: ”Teidän täytyy jatkaa treffailua avioliiton solmittuakin. On aina tärkeää pukeutua, mennä ulos, pitää hauskaa yhdessä ja muistaa, miksi ylipäänsä menitte naimisiin.”

Heather S: ”Suhteenne paranee avioliiton myötä. Teillä voi olla niin hauskaa yhdessä, että vietätte vuosia ilman jälkikasvun hankkimista.”

Keely W: ”Hänen tapansa tulevat tekemään sinut hulluksi. Lopulta alat kuitenkin pitää niistä.”

Molly W: ”Pojat kakkaavat paljon.”

Lähde: Women’s Health