Meillä kaikilla on noloja salaisia tapoja, joita teemme muilta piilossa. Näistä salaisista tavoista ei kuitenkaan puhuta ääneen muille. Teetkö sinäkin seuraavia asioita salaa?


Mitä noloja salaisia tapoja sinulla on? Julkisestihan seuraavista asioista ei puhuta, mutta ehkä jokin seuraavista kuulostaa silti tutulta. Ei hätää, salaisuutesi on turvassa!

 1. Naiset piereskelevät
  Julkisestihan naisen piereskely on edelleen tabu, ja esimerkiksi uuden poikaystävän seurassa pieraiseminen voi tuntua valtavalta katastrofilta. Muistele vaikkapa Sinkkuelämää-jaksoa, jossa Carrie pieraisi vahingossa Kihon luona ja luuli koko suhteen olevan sen vuoksi ohi. Faktaa on kuitenkin se, että naiset piereskelevät aivan yhtä paljon kuin miehetkin.

 2. Stalkkaamme muita somessa
  Kauhean moni meistä ei haluaisi myöntää ääneen, että stalkkaamme eksäämme, eksämme uutta tyttöystävää tai uutta kiinnostavaa deittiämme salaa somessa. Stalkkaaminen on todella yleistä, mutta sitä ei suurin osa paljasta ääneen kenellekään.

 3. Flirttailemme, jotta saisimme mitä haluamme
  Vaikka olisimme varattujakin, saatamme joskus flirttailla muille kuin kumppanillemme, jos haluamme saavuttaa sillä jonkun edun. Jos esimerkiksi haluat jonon ohi uuteen baariin tai pyydät asiakaspalvelijaa tekemään poikkeuksen vain sinua varten, ei pienestä flirtistä ole missään nimessä haittaa. Sitä ei kuitenkaan moni halua huudella julkisesti.

 4. Teemme tamponeja vessapaperista
  Käsi ylös, jos sinäkin olet joskus hädissäsi huomannut, että sinulla ei ole yhtäkään tamponia laukussasi, kun kuukautiset iskevät kuin tyhjästä. Oletko sinäkin silloin turvautunut kikkaan, jossa käärit vessapaperista tiukan rullan ja käytät sitä kuin tamponia? Kikka saattaa vaikuttaa fiksulta, mutta asiantuntija sanoo, että ongelmansa on, että paperia jää väistämättömästi sisääsi, etkä välttämättä saa sitä sieltä enää pois. Tätä kikkaa ei moni myönnä kokeilleensa!

 5. Nypimme salaa karvoja kasvoistamme
  Onko sinullakin kasvoissasi muutama kohta, joihin aina kasvaa kankea, paksu ja tumma karva? Näitä moni meistä nyppii salaa kylppärissämme lukkojen takana piilossa poikaystävän katseelta. Eihän kukaan halua, että joku ajattelee, että sinulla kasvaa partakarvoja?

 6. Piilotamme herkkuja asuntoomme
  Kyselytutkimusten mukaan suuri osa naisista myöntää piilottavansa säännöllisesti herkkuja asuntoonsa, jotta heidän ei tarvitsisi jakaa herkkuja kumppaninsa tai mahdollisten lastensa kanssa. Suurin osa naisista kertoo piilottavansa herkut makuu- tai kylpyhuoneeseen. Monella on myös paine vaikuttaa siltä, että syö todella terveellisesti, eikä moni halua tunnustaa, kuinka paljon herkkuja todellisuudessa syö. Käsi ylös, jos sinäkin hamstraat herkkuja!

Kuulostiko jokin näistä tutulta? Et ole yksin!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: The List