Miesten mieltymysten taustalla on todella erikoinen syy!

Tutkimusten mukaan miehet tuntevat vetoa sellaisiin ominaisuuksiin naisissa, jotka alitajuntaisesti viestittävät hänelle, että nainen on hyvinvoiva ja hedelmällinen. Tätä selitetään sillä, että kyseiset piirteet kertovat miehelle, että nainen olisi hyvä kumppani tuottamaan jälkikasvua. Seuraavat piirteet saavatkin miehen kuin miehen sekaisin!

 1. Leveät lanteet
  Leveät lanteet eivät ole pelkästään visuaalisesti miellyttävät, vaan viestittävät miehelle, että naisella on erinomaiset lanteet synnyttämistä ajatellen.

 2. Korkea ääni
  Korkea ääni viestittää miehille nuorekkuutta ja pientä, naisellista vartaloa, jotka puolestaan ovat miehistä valtaosan mieleen!

 3. Kiiltävät hiukset
  Pitkät, kiiltävät ja paksut hiukset kertovat miehelle, että nainen on hedelmällinen ja terve. Tämän vuoksi kunnon kuontalo onkin miesten mielestä todella vetävä!

 4. Hymyily
  Hymyilevä ihminen on automaattisesti seksikkäämpi! Lisäksi valkoiset hampaat ovat tutkimusten mukaan iso plussa!

 5. Luonnollinen meikki
  Nainen haluaa usein panostaa huolelliseen silmämeikkiin, rohkeaan punaiseen huulipunaan ja upeaan countouring-meikkiin. Tiesitkö, että miesten mielestä tämä on turhaa, ja suurin osa syttyy eniten luonnollisesta lookista?

 6. Kuumat brunetet
  Tämä saattaa yllättää monet, mutta tutkimusten mukaan miehet eivät syty eniten blondeista, vaan bruneteista! Blondeilla saattaa siis olla hauskempaa, mutta brunetet saavat miehet todennäköisemmin syttymään!

 7. Muhkeat munkit
  Miehet syttyvät tutkimusten mukaan isoista rinnoista. Mikä valtava yllätys! Samojen tutkimusten mukaan miehet kuitenkin pitivät kapeaa vyötäröä isoja rintoja tärkeämpänä.

 8. Itsestään hyvän huolen pitäminen
  Miehet syttyivät selvästi eniten myös naisista, joiden he kokivat pitävän yleisesti huolta ulkoisesta olemuksestaan, ja joilla oli hyvä ryhti. Tähänkin päti alitajuntainen käsitys siitä, että itsestään huolta pitävät ovat hyvinvoivia ja terveitä yksilöitä.

Kaikkiin fyysisiin ominaisuuksiin ei tietenkään kukaan pysty vaikuttamaan, mutta osa edellä mainituista kohdista on kuitenkin asioita, joille voit tehdä hyvinkin paljon! Muista siis hymyillä, pitää itsestäsi huolta ja kantaa itsesi ryhdikkäästi, ja olet jo päässyt pitkälle!

Jaa artikkeli myös ystävillesi, joita aihe kiinnostaa!

Olemme aiemmin kirjoittaneet artikkelin ”Näiden 6 neuvon avulla teet itsestäsi heti puoleensavetävämmän – näistä et varmasti ollut tietoinen!” Sekin voisi kiinnostaa sinua!

Lähde: Red Book