Haluatko tehdä itsestäsi houkuttelevamman? Näin helppoa se on – ihan tutkitusti!

 1. Käytä punaista
  Punainen ei ole pelkästään kirkas väri, sillä se on tunnettu juuri rakkauden ja intohimon värinä. Värillä on niin voimakas vaikutus, että jo punaiseen pukeutuminen herättää vastakkaisen sukupuolen huomion ja tekee sinusta puoleensavetävämmän! Punaisen on todettu luovan positiivisen vaikutuksen myös työnantajissa!

 2. Leuka ylös
  Jokainen kumppania hakeva henkilö on samaa mieltä siitä, että itsevarmuus on seksikästä. Itsevarmat ihmiset ovat houkuttelevia ja puoleensavetäviä. Kun pidät leukasi pystyssä, annat itsestäsi kuvan itsevarmana henkilönä. Lisäksi kasvosi näyttävät houkuttelevimmilta tässä asennossa.

 3. Hymyile
  Hampaat ovat tärkeä osa kehoamme, ei pelkästään käytännön syistä, vaan myös esteettisesti. Hampaiden hyvinvointiin kannattaakin panostaa, sillä kun tapaamme uuden henkilön ja hymyilemme, hampaamme ovat yksi ensimmäisistä asioista, jotka toinen henkilö huomaa. Hymyile siis rohkeasti, ja vedät takuulla ihmisiä puoleesi!

 4. Hanki koira
  Koirakaveri lisää merkittävästi mahdollisuuksiasi kiinnittää huomiota! Tutkimuksen mukaan mahdollisuutesi saada sinua kiinnostavan ihmisen numero on kolminkertainen, kun sinulla on koira mukanasi. Tämä saattaa johtua siitä, että koiranomistajat mahdollisesti vaikuttavat huolehtivammilta ja lämpimämmiltä kuin ihmiset, joilla ei ole koiraa. Täydellinen wingman on siis koira!

 5. Syö hedelmiä ja kasviksia
  Terveellinen syöminen vaikuttaa toki muotoihisi, mutta sen lisäksi ne tekevät hiuksistasi kiiltävämmät ja vahvemmat sekä ihostasi hehkeämmän!

 6. Käytä aurinkolaseja
  Aurinkolasien on todettu tekemän sinusta mystisemmän näköisen, mikä vain lisää mielenkiintoasi! Aurinkolasit auttavat myös tuomaan symmetriaa kasvoihisi. Pokat päähän, siis!

Näillä vinkeillä ylös. ulos ja metsästämään! Jaa artikkeli myös deittaileville ystävillesi!

Lähde: Celebs Pulse