Deittailuun liittyy paljon sellaista, mitä ei missään nimessä myönnettäisi ääneen. Näitä asioita naiset kuitenkin tekevät!

Harva asia herättää tunteita niin laidasta laitaan, kuin deittailu! Se voi olla parhaimmillaan huumaavaa ja koukuttavaa, ja tarjota mielettömiä endorfiinimyrskyjä. Pahimmillaan se kuitenkin on turhauttavaa, ahdistavaa ja pilaa itseluottamuksesi.

Lopulta monen odotus ja vaivannäkö kuitenkin palkitaan, ja parhaimmassa tapauksessa deittailun päättyessä palkintona on kaivattu parisuhde!

Tähän pisteeseen päästäkseen naiset ovatkin kehittäneet erilaisia deittailuun liittyviä salaisia tapoja, joita he eivät kuitenkaan halua paljastaa ääneen.

Kuuluvatko seuraavat tavat sinkunkin työkalupakkiisi?

  1. Stalkkaamme teitä miehiä ennen treffejä paljon enemmän kuin luulette! Teemme kattavan Google-haun ja selaamme kaikki mahdolliset somekanavat läpi, jotta tietäisimme etukäteen, miltä eksäsi näyttää, tienaatko hyvin ja oletko käynyt ahkerasti salilla.

  2. Vertaamme itsemme eksääsi. Onko hän paremman näköinen kuin minä (ei tietenkään), kauanko olitte yhdessä ja mitä kaverisi pitivät eksästäsi.

  3. Varmistamme heti, onko horoskooppimerkkisi yhteensopiva oman horoskooppimerkkimme kanssa, sillä muutenhan treffeille on ihan turha edes mennä.

  4. Sovimme kavereiden kanssa, että he soittavat varmuuden vuoksi puolen tunnin kuluttua. Jos olet todella tylsä, niin käytämme puhelua tekosyynä ja sanomme, että kultakalamme on masentunut ja meidän on pakko lähteä siksi heti kotiin.

  5. Tutkimme ravintolan ruokalistan läpi etukäteen, jotta tiedämme mitä tilata niin, että sitä on helppo syödä ilman että mekkomme on kastikkeessa.

  6. Juomme lasin (tai kaksi) viiniä tai drinkkejä ennen treffejä, koska muuten olisimme todennäköisesti aivan hermona.

  7. Kokeilemme ainakin 20 eri asua (asusteineen) ennen treffejä makutuomarien läsnä ollessa.

  8. Teemme saman operaation myös meikeille.

  9. Käymme välillä kylppärissä, jotta voimme tekstata ystävillemme väliaikatietoja

  10. Emme todellakaan halua, että odotat kolme päivää ennen kuin soitat seuraavan kerran! Emme sano tätä sinulle, mutta sinun olisi parempi laittaa viesti jo samana iltana ja kertoa, kuinka mahtavaa sinulla oli kansaamme!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Best Life / Kuva: Réne Ranisch, Unsplash