Aiheet on parempi jättää siihen vaiheeseen, kun treffikumppaniin on jo hieman tutustunut.

Enstreffit voivat olla oman satutarinasi alkuhetket ja tästä syystä enstreffit ovat kumppanin etsinnässä todella tärkeät. Tämän takia kannattaa olla tietoinen aiheista, joita ensitreffeillä ei kannattaisi ottaa puheeksi.

Kukaan tuskin puhuu ensitreffeillä omista vatsavaivoistaan, mutta se on yksi aiheista, joista automaattisesti pysyy kaukana. Sen lisäksi alle listatuista aiheista kannattaisi pysyä tietoisesti kaukana ensitreffeillä.

1. Politiikka

Jokaisella ihmisellä on omat näkemyksensä politiikan suhteen ja aihe jakaa mielipiteitä runsaasti. Aiheesta puhuminen voi saada treffit päättymään nopeastikin. Ajankohtaisista aiheista treffeillä voi puhua, mutta politiikka kannattaa jättää myöhemmäksi.

2. Entiset kumppanit

Jos puhut ensitreffeillä jatkuvasti entisestä kumppanistasi, voi treffiseuralainen saada sinusta käsityksen, että et olekaan päässyt edellisestä suhteestasi yli. Voit myös vaikuttaa katkeralta rakkauden suhteen. Kumpikaan ei jätä sinusta kovin hyvää kuvaa ja treffiseuralaista ei enää toiset treffit kiinnostakaan niin paljoa.

3. Värikäs menneisyys

Jokaisella on erilainen menneisyys ja omat kokemukset ovat osa sitä, millainen henkilö nykyisin on. Jos olet kuitenkin esimerkiksi ollut vankilassa tai olet saanut porttikiellon johonkin kauppaan, koska pissasit ihmisten nähden epäsoveliaaseen paikkaan, kannattaa nämä jättää kerrottavaksi myöhemmin. Ensitreffit ei ole paras paikka paljastaa luurankoja kaapistasi, vaan paljastaa näitä asioita myöhemmin toiseen tutustuessa enemmän.

4. Biologisen kellon tikitys

Naiset saattavat kuulla tämän kellon tikittämisen äänekkäämmin kuin miehen, mutta se koskee silti kumpaakin sukupuolta. Vaikka lasten hankkiminen onkin tärkeä aihe, josta puhua treffiseuran kanssa, ei ensimmäiset treffit ole oikea paikka sitä varten.

5. Lempiseksiasentosi

Tästäkään aiheesta ei kannata puhua ensitreffeillä. Jos mies ottaa aiheen puheeksi, voi nainen tuntea olonsa halvaksi ja jos nainen ottaa aiheen puheeksi, voi se saada joidenkin miesten kohdalla mielenkiinnon lopahtamaan alkuunsa. Siksi seksiasennoista kannattaa puhua myöhemmin, esimerkiksi siinä vaiheessa, kun takana on useammat treffit ja seksiä uuden kumppanin kanssa on jo hieman kokeiltu.

Lähde: Your Tango