Enimmäkseen on aika mahtavaa olla nainen.

Välillä meistä kaikista varmaan tuntuu siltä, että miehille kaikki on helpompaa. He eivät joudu kärsimään kivuliaista kuukautiskivuista, he eivät joudu olemaan raskaana yhdeksän kuukauden ajan ja he tienaavat edelleen enemmän, kuin naiset.


Mutta on meillä naisillakin puolellamme asioita, jotka tekevät naisena olemisesta aika mahtavaa!


Seuraavat asiat kuuluvat niin asioihin, jotka tekevät naisena olemisesta hienoa!

 1. Herkkyys
  Meidän on helpompaa olla herkkiä ja ilmaista tunteitamme, kuin miesten. Toki on äärimmäisen tervetullutta, ett mieskin näyttää herkkyytensä, mutta monet kokevat sen olevan edelleen vaikeaa, sillä miesten oletetaan välttävän kaikenlaisia osoituksia siitä, että he olisivat heikkoja tai pehmeitä. Meillä naisilla ei tällaisia vaatimuksia ole, ja saamme aivan rauhassa näyttää tunteitamme ja heikkouksiamme.

 2. Eteenpäin jatkaminen
  Kun sydämemme särkyy tai suhteemme voi huonosti, me olemme yleensä se osapuoli, jonka on helpompaa kuvitella itselleen toisenlainen tulevaisuus ja jatkaa eteenpäin. Naiset ovatkin paljon miehiä useammin se osapuoli, joka haluaa avioeron. Me olemme vahvoja, ja tiedämme, että pärjäämme myös yksin!

 3. Tunneyhteys
  Meidän on helpompaa muodostaa syvä tunneyhteys, kuin miesten. Meidän on myös helpompaa näyttää tämä syvä tunneyhteys, kuin miehisen sukupuolen. Me osaamme myös ottaa vastaan tämän tunneyhteyden aiheuttamat surut ja kivut, ja kestämme ne kyllä!

  Oletko samaa mieltä edellä mainituista kohdista?

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: All Women’s Talk / Kuva: Priscilla du Prees, Unsplash