Mietitkö, tulisiko hänestä hyvä isä lapsillenne? Tarkista, kuuluuko hän seuraaviin tähtimerkkeihin!

Hyvällä isällä on paljon erilaisia hyviä ominaisuuksia, ja jotkut miehet yksinkertaisesti sopivat isiksi paremmin kuin toiset. Monet näistä ominaisuuksista, kuten luotettavuus, kärsivällisyys, huumori ja mielikuvitus ovat myös hyvin ominaisia valituille tähtimerkeille.

Onko teillä lasten hankkiminen suunnitelmissanne, ja huomaat pohtivasi, tulisiko hänestä hyvä isä lapsillenne? Jos hän kuuluu seuraaviin tähtimerkkeihin, ei sinulla ole syytä huoleen!

 1. Vaaka on isien parhaimmistoa
  Vaaka-miehet ovat ihanteellisia miehiä perheen perustamista varten! He haluavat elää harmonista ja tasapainoista perhearkea ja pärjäävät sosiaalisten taitojensa ansiosta erinomaisesti lasten kanssa. Tämä isä ei koe stressiä viettäessään aikaa lastensa kanssa. Vaaka-mies on myös taiteellisesti lahjakas, ja hän maalaa mielellään lastensa kanssa vesiväreillä tai askartelee heidän kanssaan paperilennokkeja. Vaaka-mies keksii lapsilleen aina uusia, mielenkiintoisia projekteja, joten hänen kanssaan ei tylsiä hetkiä tule. Hänen muita mahtavia ominaisuuksia ovat herkkyys, huomaavaisuus, rehellisyys ja lojaaliuus.

 2. Kauris sopii erinomaisesti isän rooliin
  Tämän tähtimerkin alla syntynyt mies on erinomainen organisoija, ja häneen voit aina luottaa! Kun sinusta tuntuu, että kaikki on kaaosta, etkä enää pysy ajatuksinesi asioiden tasalla, on miehelläsi kaikki aivan selvillä ja lasten harrastusaikataulukin minuutin tarkkuudella sisäisten silmiensä edessä. Tämä mies osaa ottaa vastuun ilman, että edes pyydät häntä tekemään sen! Kun lastesi isä on tähtimerkiltään kauris, saat sinäkin nauttia säännöllisesti omasta ajastasi ja rentoutua ystävien kanssa. Kauris on kaiken tämän lisäksi myös uskollinen, sinnikäs ja perusteellinen.

 3. Empaattinen Rapu on ihana isä
  Hän on isänä suorastaan erinomainen, sillä hän on empaattinen, ystävällinen ja kärsivällinen. Näiden ominaisuuksien lisäksi häneltä löytyy myös hyväntahtoisuutta, rakastettavuutta ja äidillisyyttä (kyllä, myös mies voi olla äidillinen). Rapu-mies on myös säästäväinen ja turvallisuushakuinen, mikä tarkoittaa, että hänen kanssaan voi hyvin rakentaa yhteistä tulevaisuutta.

  Jos miehesi kuuluu näihin tähtimerkkeihin, olet oikea onnentyttö!

  Jaa artikkeli myös ystävillesi, jotka haluaisivat lapsen!

  Lähde: Wunderweib / Kuva: Katie E, Pexels