Naiset vastaavat videolla kysymyksiin, joita miehet eivät edes uskalla kysyä – ”Kuinka usein oikeasti ajattelette seksiä?”

Miehillä taitaisi olla paljon kysyttävää naisilta, jos he uskaltaisivat kysyä heiltä mitä tahansa.

Naisilla ei välttämättä ole edes aavistustakaan, mitä kaikkea miehet naisilta haluaisivat kysyä. Tässä videossa naiset pääsevät vastailemaan juuri sellaisiin kysymyksiin, joita miehet eivät edes uskaltaisi kysyä. Naiset arvelevat videon alussa, että monet niistä liittyvät seksiin.

Ensimmäisessä kysymyksessä naiset pääsevät vastaamaan kuinka usein he oikeasti ajattelevat seksiä. Naisilta tulee hiukan eriäviä vastauksia, joka on ihan ymmärrettävää, koska eiväthän kaikki naiset ole samanlaisia. Yksi kertoo ajattelevansa sitä kerran päivässä ja joskus viisikin kertaa. Toinen taas kertoo, että se vaihtelee.

Yhdessä kysymyksessä kysytään mikä miehissä pelottaa eniten. Eräs kertoo pelkäävänsä eniten sitä, että miehet voivat olla vaarallisia. Muutkin viittaavat tähän samaan. Yksi naisista pelkää miehissä sitä, jos he tulevat häntä liian lähelle.

Miehet haluavat tietää myös miksi naiset käyttävät meikkiä. Tähänkään ei ole mitään yhtenäistä vastausta. Yksi naisista haluaa meikkaamisen avulla ilmaista itseään eri tavoin. Naiset kertovat myös, kuinka meikkaaminen saa tuntemaan olon paremmaksi ja itsevarmemmaksi.

Katso lisää naisten vastauksia miesten kysymyksiin, joita miehet eivät yleensä uskalla edes kysyä. Video löytyy tästä alta tai voit avata sen auki tästä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.