Tatuoidut pisamat eivät kuitenkaan ole yhtä pysyviä kuin normaalit tatuoinnit, vaan ne haalistuvat ajan kuluessa.

Vuosi sitten kerroimme, kuinka naiset olivat innostuneet tekemään värikkäitä feikkipisamia kasvoihinsa. Nyt vallalla on uusi, pysyvämpi pisamatrendi: pisamia tatuoidaan ihoon.

Yksi pisamatatuointeja tekevä on kanadalainen Gabrielle Rainbow, joka kertoi New Beautylle alkaneensa tatuoida pisamia, kun hänen paras ystävänsä kyllästyi tekemään niitä itselleen meikillä. Nyt hänen asiakaskuntansa on laajentunut.

”Pisamien kohdalla sanoisin, että asiakkaana ovat he, joilla on luonnostaan jonkin verran pisamia kesällä, mutta haluavat niitä vuoden ympäri”, Rainbow kertoi.

Pisamia omaavista naisista monilla on tapana peittää omansa meikillä ja jotkut voivatkin ihmetellä, miksi kukaan ”pisamaton” haluaisi tatuoida niitä ihoonsa. Todayn mukaan kyse voi olla siitä, että monet naiset pitävät söpöstä, tuoreesta estetiikasta, mitä pisamat voivat tuoda omaan tyyliin.

”Se tuo tiettyä nuoruutta kasvoille”, kalifornialainen tatuoija Mo Southern sanoi ja lisäsi, että osittain kyse voi olla ruoho on vihreämpää aidan takana -ajattelusta.

”Ihmiset haluavat sitä, mitä heillä ei ole”, hän kertoi

Rainbow kutsuu pisamatatuointien tekemistä frecklingiksi (pisama on englanniksi freckle). Pisamatatuoinnit ovat puolipysyviä (semipermanent) ja New Beautyn mukaan kestävät jopa kolme vuotta.

Rainbow’n mukaan tatuoidut pisamat näyttävät tuoreeltaan turvonneelta ja hän vertasi niitä ampiaisen pistoihin. Turvotus laskee muutaman tunnin aikana ja tatuoijan mukaan jäljelle jää suloiset, tuoreet pisamat.

”Yhden, kahden kuukauden kuluessa väri pehmenee dramaattisesti ja ne näyttävät luonnollisemmalta. Pisamat haalistuvat luonnostaan ajan myötä ja jos ne haluaa pitää, voi väriä käydä aina tehostamassa, kun haluaa”, Rainbow kertoi.

Todayn mukaan myös Southern tekee pisamatatuointeja. Tatuoijan mukaan vaikka ne näyttävät simppeleiltä, on pisamatatuointien tekeminen kunnolla haastavaa.

”Täytyy yhdistää ihoon oikea pisaman sävy. Jokainen ihminen tarvitsee erilaisen sävyn, jotta se näyttää luonnolliselta”, Southern sanoi.

Jotta pisamatatuoinnit näyttäisivät aidolta, eivät ne voi myös olla vain pisteitä ympäri kasvoja.

”Niiden täytyy olla erilaisia muodoltaan, kooltaan ja tummuudeltaan”, Southern totesi.

Jos kiinnostuit tästä kauneustrendistä, kannattaa Rainbow’n mukaan tehdä taustatyötä ennen kuin lähtee trendiin mukaan.

”Kosmeettisten tatuointien tai pysyvän meikin suosio on minusta todella nousussa ja kuten minkä tahansa trendin kohdalla, on ihmisiä, jotka koettavat hyötyä siitä. Koska kysy on kasvoistasi, on tärkeää, että tutkit asiaa ja etsit tatuoijia, jotka eivät epäröi esitellä portfoliotaan ja parantuneita töitään”, hän muistutti New Beautyn haastattelussa.

”Vaikka pisamat ovat puolipysyviä, on olemassa riskinsä, kuten tatuoijat, jotka tekevät ne liian syvälle tai eivät käytä kunnon musteita”, Rainbow päätti.

Mitä mieltä sinä olet pisamien tatuoimisesta kasvoille? Kerro se kommenteissa!

Lähde: New Beauty, Today