Kyselystä käy ilmi, että naiset viettävät illan television ääressä, kokkaavat hyvän päivällisen tai jopa lukevat kirjaa mieluummin kuin harrastavat seksiä kumppaninsa kanssa.

Brittiläisen tv-kanavan teettämä kysely selvitti naisten suhdetta muun muassa television katsomiseen. Vain kuusi prosenttia kyselyyn vastanneista suosi kiihkeää iltaa.

Kyselystä käy ilmi, että naiset viettävät illan television ääressä, kokkaavat hyvän päivällisen tai jopa lukevat kirjaa mieluummin kuin harrastavat seksiä kumppaninsa kanssa. Vain kuusi prosenttia kyselyyn vastanneista suosi kiihkeää iltaa.

Vain yksi kymmenestä naisesta sanoi, ettei kykene elämään ilman seksiä, kun taas miehistä kolmasosa on sanonut samoin. Yksi viidestä naisesta taas vastasi, että eivät pysty elämään ilman lempiohjelmiaan.

Kyselyyn osallistuneista 2 000 naisesta yksi viidestä paljasti peruneensa illan ulkona voidakseen katsoa televisiota ja heistä viidesosa kertoi teeskennelleensä päänsärkyä, vaikka oikeasti halusivat vain löhöillä sohvalla.

”Talven lähestyessä ei ole yllättävää, että ilta kotosalla on miellyttävämpi. Uusien sarjojen houkutus tai mahdollisuus ottaa kiinni jokin sarja, josta kaikki puhuvat, päihittää ulos menemisen kylmällä ilmalla”, sanoo johtaja Gidon Katz NOW TV-kanavalta, joka teetätti kyselyn.

Lähde: Daily Mail