Naiset paljastavat pahimmat hääsuunnitteluvirheensä – ota opiksesi näistä

Virheistä oppii ja oppia voi ottaa myös muiden tekemistä virheistä.

Hääpäivä on monelle sellainen, että sen pitäisi olla täydellinen ja virheitä ei saisi tapahtua. Jotta oma hääpäiväsi menisi mahdollisimman hyvin, lue alta oikeiden morsianten kertomukset tekemistään virheistä ja ota niistä opiksi.

Vastausta pyydetään -kortissa ei määritelty, ketkä oli kutsuttu

29-vuotias Bridget kertoi Brides.com:lle näin: ”Vaikka kutsuttujen nimet olivat kirjekuoressa, monet ihmiset lisäsivät puolisoita, joista emme tienneet ja lapsia, joita emme olleet koskaan tavanneet. Vanhempani eivät antaneet meidän perua heidän kutsujaan, koska heidän mielestä se oli tylyä.”

Halu miellyttää kaikkia

”Minua huoletti niin paljon tehdä asiat vanhempiemme haluamalla tavalla, että en sanonut mitään ja kunnolla selittänyt, mitkä asiat olivat minulle tärkeitä. Sain lopulta kauniit häät, jotka eivät tuntuneet aidoilta minulle. Nyt kun sitä muistelee, toivoisin häidemme heijastaneen minun ja mieheni persoonallisuuksia eikä vanhempiemme”, 33-vuotias Kim sanoi virheekseen.

Vain valokuvaaja, ei videokuvaajaa

Nicole, 32, kertoi valinneensa miehensä kanssa todella ammattimaisen valokuvaajan ja päättivät budjettisyistä jättää videokuvaajan kokonaan pois. Myöhemmin Nicolea harmitti, että hän ei pystynyt elämään uudestaan itselleen tärkeitä hetkiä ja hän suositteleekin kaikkia varmistamaan, että saavat edes osan hääpäivästä taltioitua myös videolle.

Huono musiikkivalinta

”Menin naimisiin vuonna 1992 ja minua edelleen kaduttaa, että en käyttänyt enemmän aikaa häiden musiikkia valittaessa. Palkkasimme viime hetkellä DJ:n, mutta hän valehteli meille kertoessaan, että hänellä on kaikki ne laulut, jotka haluamme kuulla emmekä me varmistaneet asiaa. Kävelin alttarille sellaisen laulun soidessa, josta en juuri välittänyt. Hän soitti lähinnä sellaista musiikkia, mitä itse halusi. Häävideotamme katsoessa edelleen irvistän hieman”, 43-vuotias Tangela kertoi.

Rahan säästäminen kakun suhteen

38-vuotiaan Heidin virhe oli tällainen: ”Palkkasimme kokemattoman leipurin ja saimme kakun, joka oli aivan liian pieni yli 300 vieraalle. Eikä se ollut pelkästään pieni vaan se oli myös hirveä. Kakkubudjetissa ei kannata siis pihistellä vaan kannattaa valita leipuri, joka tietää, mitä tekee. Se on jokaisen sentin arvoista.”

Lähde: Brides.com


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.