Kysely teki mielenkiintoisia paljastuksia myös kumppaneitaan pettävien ääntelystä.

Naiset ovat usein äänekkäämpi osapuoli sängyssä, selviää kyselytutkimuksesta. Naimisissa oleville tarkoitettu deittisivusto Illicit Encountersin kyselyn mukaan 88 prosenttia naisista kertoo olevansa kumppaniaan äänekkäämpiä seksin aikana ja 64 prosenttia miehistä vahvisti väitteen.

Naisten äänekkyys sängyssä on miesten mieleen, sillä kyselyn mukaan 71 prosenttia miehistä pitää siitä, että naisesta lähtee ääntä seksin aikana. Lähes yhtä suuri määrä (62 %) naisista paljasti myös nauttivansa, jos mies ilmaisee tuntemaansa mielihyvää ääneen.

Women’s Healthin mukaan äänekäs voihkinta voikin olla hyvästä, sillä se auttaa kommunikoimaan, mikä tuntuu hyvältä. Vuonna 2013 julkaistun tutkimuksen mukaan naisten kokeman seksuaalisen tyytyväisyyden määrä voi myös kasvaa miehen ollessa äänekäs sängyssä, koska se tehostaa itseluottamusta.

Illicit Encountersin kyselytutkimus teki paljastuksen myös uskottomista kumppaneista; 62 prosenttia naisista ja 72 prosenttia miehistä kertoi olevansa äänekkäämpi sängysä pettäessään kumppaniaan.

Kyselyyn vastasi 1 000 deittisivuston käyttäjää ja voit tutustua siihen lisää täällä.

Lähde: Women’s Health


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit

Kommenttia