Nainen taiteilee huulilleen upeaa huulitaidetta.

Huulitaide on Jazmina Danielsin erikoisalaa, sillä hän muuttaa huuliaan upeaksi taiteeksi ja julkaisee luomuksistaan kuvia Instagramissa. Taitavan naisen julkaisut ovatkin tehneet hänestä suositun – seuraajia on jo yli miljoona.

Danielsin värikkäiden huuliluomusten inspiraationa toimii niin kulttuuriin kuin maailmaan liittyvät seikat elokuvista kukkiin ja avaruuteen. BuzzFeedin mukaan nuori nainen on aina ollut kiinnostunut taiteesta, mutta alkoi keskittyä enemmän meikkiin, kun hänellä todettiin aivokasvain.

”Se oli kuin terapiaa. Aloin kokeilla huulten avulla koko kasvojeni tai silmien sijaan. Olen varmaan nyt noin neljä vuotta tehnyt huulitaidetta”, Daniels sanoi.

Daniels käyttää värikkäässä huulitaiteessaan niin huulimeikkiin liittyviä tuotteita kuin luomiväriäkin. Hän kertoi BuzzFeedille, ettei juuri suunnittele tekeleitään etukäteen, vaan tekee niin sanotusti fiilispohjalta ja kokeilee, kunnes saa luomuksen oikein.

Huulitaiteen tekeminen vaatii myös aikaa.

”Toisinaan se vie tunteja tai joskus niin nopeasti kuin 10 minuutissa”, Daniels sanoi.

Danielsin on jokusen kerran käynyt ulkona upeissa huuliteoksissaan ja on yleensä saanut kummaksuvia katseita. Huulitaiteen tekeminen saa hänet kuitenkin onnelliseksi ja Daniels pitää siitä, että se tekee muutkin onnelliseksi.

Voit katsoa alta esimerkkejä Miss Jazmina D -nimimerkkiä sosiaalisessa mediassa käyttävän naisen upeista luomuksista – lisää julkaisuja löydät täältä ja pidempiä tutoriaaleja osan kokeilemiseksi itse täältä.

Daniels on inspiroitunut useista elokuvista ja tv-sarjoista, kuten tänä keväänä päättyvästä Game of Thrones -sarjasta…

… Doria etsimässä -animaatiosta…

… Ihmemaa Oz -elokuvasta…

… Harry Potterista…

… kuin myös Disneyn animaatiosta…

… kuin myös monenlaisista muista elokuvista

Myös luonto ja avaruus ovat inspiroineet häntä

Ja onpa hän ikuistanut myös kaupungin huulilleen

Danielsin huulilla on nähty myös legomaisuutta…

… ja paljon kimallusta

Lähde: BuzzFeed