Naisilla on monia tapoja, joita miehet saattavat salaa rakastaa.

Saatat arjessasi tehdä erilaisia pieniä tekoja tai sinulla voi olla tiettyjä tapoja, jotka sulattavat miehesi sydämen. Mies ei kuitenkaan välttämättä tuo esiin sitä, millaisia lämpimiä tuntemuksia nämä teot hänessä herättävät, vaan pitää salassa, miten paljon hän niistä pitää.

Palkittu deittailusta ja parisuhteista blogia pitävä James Michael Sama on onneksi paljastanut 17 esimerkkiä tällaisista teoista ja suomensimme ne alle.

Pidät päätäsi hänen rinnalla

Kun makoilette sohvalla televisiota katsoen tai sängyssä pitkän päivän jälkeen, on Saman mukaan yksi parhaimpia tunteita se, kun nainen laittaa päänsä miehen rinnalle ja kietoo kätensä hänen ympärille.

Pyydät tukea

Sama kertoo, että miehet nauttivat tuntevansa olevansa suojelevaisia. Kun pyydät tukea, kertoo se miehelle, että tunnet olevasi turvassa tämän kanssa.

Teet aloitteen

Aloitteen tekeminen ei katso sukupuolta, mutta usein se jää miesten harteille ja mies voi tuntea siitä paineitakin. Mies saattaa jopa ylianalysoida ja jättää ottamatta yhteyttä. Aloitteen tekeminen auttaakin Saman mukaan teitä molempia.

Lähetät hänellä ensin viestin

Viestin lähettäminen voi piristää hänen päiväänsä ja laittaa käyntiin hyvän keskustelun.

Kerrot, että arvostat häntä

Sama muistuttaa, että jos mies panostaa suhteeseenne (kuten hänen pitäisi), ei hän koskaan tule valittamaan siitä, jos kerrot miten paljon arvostat häntä.

Kerrot hänelle, miltä sinusta todella tuntuu

Teot puhuvat tunteistasi, mutta ei pidä unohtaa sanojen merkitystä. Saman mukaan jos nainen kertoo tunteistaan, saa se miehen sulamaan.

Näykkäät hänen huulta, kun suutelette

Sama kertoo oppineensa tämän teon mahtavuuden, kun hänen tyttöystävänsä teki hänellä niin yllättäen. Tämä ei kuitenkaan ole kaikkien mieleen, joten kannattaa keskustella teidän suutelutyyleistä paljon ennen itse tekoa ennen kuin näykkäät häntä.

Leikittelet hänen hiuksillaan, kun hän ajaa autoa

Jos istut etupenkillä hänen vieressään, hivele hänen takaraivoaan hetki. Saman mukaan se taatusti tuo hymyn miehen huulille. Älä kuitenkaan häiritse hänen keskittymistään liikaa, jotta ajomatka pysyy turvallisena!

Kehuskelet häneen liittyen sosiaalisessa mediassa

Jotkut menevät tässä tavassa liian pitkälle, joten kohtuus kaikessa. Jos esimerkiksi mies tekee jotain suloista puolestasi, ei siitä ole haittaa, jos mainitset asiasta. Tai jos hän on yllättänyt sinut päivällisellä, voit jakaa siitä kuvan ja kehaista miestäsi.

Käytät hänen vaatteitaan

Saman mukaan jos nainen pukeutuu miehen vaatteisiin, se osoittaa hänen arvostavan miestä ja olevan halukas kertomaan tästä arvostuksesta ja rakkaudesta koko maailmalle.

Pidät katsekontaktia

Kun keskustelette, pidä katsekontaktia ja ole aidosti läsnä keskustelussa hänelle tärkeästä aiheesta. Tämä viestii siitä, että välität (vaikka hän tietäisikin sen jo).

Laitat hänelle viestiä, kun olet ulkona ystäviesi kanssa

Jokaisella on oikeus omiin ystäviin ja menoihin parisuhteessa ollessaankin. Jos olet ulkona ystäviesi kanssa, kannattaa kuitenkin välillä olla yhteydessä mieheen. Saman mukaan se tuo hymyn huulille ja osoittaa, että ajattelet häntä.

Yllätät hänet herkuilla

Pikkujutuilla voi olla iso merkitys – etenkin ilmaisilla herkuilla, Sama toteaa.

Pyydät häntä tapaamaan ystäviäsi

Saman mukaan jokin niinkin yksinkertainen teko kuin miehen pyytäminen tapaamaan naisen ystäviä voi vahvistaa hänelle, että nainen on ylpeä siitä, että mies on osa hänen elämäänsä.

Suunnittelet treffi-iltoja

Kuten aloitteen tekemisessä, ei treffi-iltojen suunnitteleminenkaan ole sukupuolesta kiinni. Tämäkin silti voi olla monessa suhteessa enemmän miehen heiniä, joten hän voi ilahtua, kun otat välillä vastuun treffi-illan ohjelman suunnittelusta.

Muistat, mistä hän pitää ja ei pidä

Saman mukaan nainen, joka kiinnittää huomiota asioihin, saa miehen tuntemaan olonsa erityiseksi. Voit osoittaa tämän esimerkiksi laittamalla hänelle hänen lempiruokaa tai koostamalla hänelle soittolistan täynnä hänen lempikappaleitaan.

Muistutat häntä, miten paljon häntä rakastat

Rakastuminen ei ole Saman mukaan helppoa. Se vaatii työtä ja on lukuisia suloisia sekä herttaisia tapoja tehdä asioita, joita miehet rakastavat. Sama vinkkaa esimerkiksi sujauttamaan viestin miehen taskuun kesken päivää tai suukottamaan häntä yllättäen poskelle, kun katsotte jotain televisiosta. Tällaiset pienet, rakkaudesta kertovat teot saavat hänet (ja sinut) hymyilemään.

Lähde: Your Tango