Halusit tai et, baarissa tilaamasi juoma kertoo sinusta paljon.

Thrillist koosti listan yksityiskohdista, jotka yleisimmin liittyvät tiettyihin juomiin. Baareissa vuosien ajan ihmisiä tuijottaneet ja arvostelleet sivuston kirjoittajat valitsivat listalle joukon tunnettuja ja suosittuja drinkkejä kuvauksineen niitä juovista ihmisistä.

Alla muutama poiminta juomista ja kuvauksista:

Vodkasooda

Juot sitä alkoholin takia. Ilman kaloreita. Tai makua. Juominen on tarkoituksesi ja joskus laskit tarkan määrän päivän ainaka syömillesi kaloreille ja sitten poltit juuri saman määrän juoksumatolla. Vielä pahempaa, saatat olla mies. Omistat ehdottomasti Nike FuelBandin.

Rommikola

Olet korkeakoulussa. Tai ehkä vain sydämeltäsi korkeakoululainen. Joka tapauksessa sinun pitäisi lopettaa cargo-shortsien pitäminen kotisi ulkopuolella.

Long Island Iced Tea

Tässäkin tapauksessa olet joko korkeakoulussa tai sitten aloitit juomisen vasta 27-vuotiaana. Omistat pitkähihaisen t-paidan, joka mainostaa tekaistua surffauskauppaa paikassa, jossa et ole koskaan käynyt.

Mai Tai

Olet bilehile! Sinulla on monta värikästä havaijilaista t-paitaa, joista yksi on sellainen, jossa lukee pelkästään Havaiji. Se paita on tylsin paitasi. Vaihdat heti radiokanavaa, jos sieltä kuuluu todella tylsä kappale.

Gin & Tonic

Käytät aika tylsän näköisiä vaatteita, vaikka sinusta ne ovat todella tyylikkäitä. Kodissasi on paljon männyn tuoksuisia kynttilöitä, mutta sytytät tulen vain yhteen niistä. Muut ovat ilmeisesti koristeita.

Lisää vastaavia kuvauksia voit lukea Thrillistin sivuilta.