Kun ystäväsi alkavat saada vauvoja ja sosiaaliset tapahtumat muuttuvat babyshowereiksi ja ristiäisiksi, omakin mieli alkaa työstää asiaa.

Olit sitten itsekin vauvakuumeessa tai kaikkea muuta kuin halukas äidiksi, ystäviesi perheenlisäykset eivät voi olla vaikuttamatta ajatuksiisi.

Kuulostavatko seuraavat ajatukset tutuilta?

1. Iih, Kaisan vauva on niiiiin ihana! Minäkin haluan vauvan niin paljon! Koska tuo oikein tapahtuu minulle?

2. Ööh, Kaisan vauva puklasi juuri Kaisan päälle. En haluakaan vauvaa.

3. Huh, ainakaan minun ei tarvitse vaivata itseäni äitiysvaatteilla.

4. Nuo rennon löysät housut näyttävät sittenkin aika mukavilta. Voisin oikeastaan kuvitella pitäväni niitä yhdeksän kuukauden ajan.

5. Mitähän ostaisin raskaana olevalle ystävälleni Essille syntymäpäivälahjaksi? Ehkä lahjakortin hänen suosikki-sushiravintolaansa? Ei kun hetkinen, eiväthän raskaana olevat naiset voi syödä raakaa kalaa. Eikö se ole yksi niistä kielletyistä asioista? Miksi en tiedä tätä? Minulla on niin paljon opittavaa…

6. Apua apua apua katso tätä ihanaa pikkuruista kenkäparia! En ole koskaan nähnyt mitään näin pientä ja söpöä! Vauvat ovat niin ihania!

7. Olenkohan huono ihminen, kun otan arki-iltana muutaman shotin juuri tapaamani Tinder-tuttavuuden kanssa samaan aikaan, kun ystäväni on kotonaan hoitamassa vastasyntynyttä vauvaansa ja viettämässä aikaa aviomiehensä kanssa?

8. Tuntuu että kaikki muut ovat saaneet elämänsä järjestykseen ja minä sen sijaan…hmm…

9. No, ainakin otan tämän yhden mojiton, koska #enoleraskaana !

Lähde: Women’s Health