Irlantilaisnainen on keksinyt keinon elää matkailijan unelmaa: hän matkustaa ympäri maailmaa ja rahoittaa matkansa hoitamalla matkakohteissa ihmisten lemmikkejä.

Samalla hän saa asua hienoissa taloissa ja asunnoissa. 60-vuotiaan Maria Keehanin työ on vienyt hänet moniin eksoottisiin paikkoihin, kuten Omaniin, Dubaihin ja Marokkoon.

Keehan aloitti seikkailuelämänsä kolme vuotta sitten päätettyään haluavansa nähdä elämässään enemmän. Hän oli menettänyt aviomiehensä viisi vuotta aiemmin ja oli jäänyt eläkkeelle työstään.

Keehan rekisteröityi TrustedHousesitters-sivustolle, jonka avulla jäsenet voivat päästä ilmaiseksi ihmisten koteihin yli 140 maassa, jos he toimivat samalla talonvahteina ja huolehtivat perheiden lemmikeistä.

Hyvällä maineella kaukaisempiin kohteisiin

Sivustolle rekisteröityneiden on toki aloitettava pienesti ja rakennettava luotettavaa mainetta pikkuhiljaa. Kun on saanut kerättyä itselleen positiivista palautetta, voi hakea paikkoja myös eksoottisemmista kohteista.

Keehan on ansainnut ihmisten luottamuksen ympäri maailmaa. Homma on toiminut hänen kohdallaan niin hyvin, että hän on myynyt kotinsa keskittyäkseen täysin reissailijan elämään.

Työssään Keehan on huolehtinut kaikenlaisista lemmikeistä, kuten kaneista, kissoista, koirista, kanoista, kaloista ja kilpikonnista. Hän neuvoo muita samasta työstä kiinnostuneita olemaan kärsivällisiä ja aloittamaan talonvahti- ja lemmikinhoitotyönsä ensin paikallisesti ennen siirtymistä kaukaisempien kohteiden hakuun.

Lähde: Metro