Sillä on oikeasti suuri merkitys, mihin aikaan lähestyt miestä!

Onko sinulla ehkä jo mielessäsi kiinnostava mies, johon haluaisit tutustua, johon haluaisit tehdä vaikutuksen, ja jonka pään todellakin haluaisit saada aivan sekaisin?

Vaikka miestä ei vielä olisikaan mielessä, ei hätää, tämä vinkki toimii toki kaikkiin miehiin, jotka tulet tulevaisuudessa kohtaamaan.

Se, että saat miehen menemään sinusta sekaisin, on yllättävän yksinkertaista. Toki siitä on hyötyä, että mies pitää sinua myös kiinnostavana, kauniina, hauskana ja älykkäänä, mutta todellisuudessa kyse on jostain paljon alkukantaisemmasta.

Kyse on nimittäin tuoksustasi.

Ei, sinun ei tarvitse ostaa kallista parfyymiä tai sivellä itseesi paistettua pekonia. Kaikkein merkittävin ja houkuttelevin asia tuoksussasi nimittäin on oikea aika kuukaudesta. Jos mies nimittäin haistaa tuoksusi päivänä, jolloin ovuloit, saa se miehen testosteronitason nousemaan!

Eräässä tutkimuksessa annettiin miesten haistella t-paitoja, joita naiset olivat pitäneet yllään ovuloidessaan, ja vertailun vuoksi myös paitoja, joita olivat pitäneet naiset, jotka eivät ovuloineet, sekä paitoja, joita ei ollut pitänyt yllään kukaan.

Tutkimuksessa selvisi, että niiden miesten, jotka olivat haistelleet paitoja, joita oli pidetty yllä ovuloinnin aikana, testosteronitasot nousivat ylemmäs kuin verrokkiryhmillä, ja lisäksi miesten syljentuotanto lisääntyi.

Jos siis haluat saada miehen pään sekaisin, selvitä, milloin ovuloit, ja lähesty miestä silloin!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Web MD