Näillä kikoilla kulmien siistiminen voi olla vähemmän epämukavaa puuhaa.

Kulmakarvojen nyppiminen on tuskin kenenkään mielipuuhaa. Toisinaan silmien vetistellessä ja kivuliaiden nipistysten lomassa tekisi mieli jättää koko touhu puolitiehen.

Onneksi muutamalla kikalla nyppimisestä voi tehdä siedettävämpää. Lue alta 5 vinkkiä:

1. Nypi suihkun jälkeen

Aivan kuin jalkakarvojen höyläämisen kanssa, myös kulmat kannattaisi nyppiä sen jälkeen, kun karvatuppeja on avannut kuumalla vedellä. Jos sinulla ei ole aikaa mennä suihkuun ennen nyppimistä, voit pitää kuumaa, märkää pesulappu kulmakarvojesi yllä 1-2 minuuttia.

2. Käytä uusia pinsettejä

Jos pinsetit ovat tylsyneet, niitä on vaikea puristaa tai niissä on ruostetta, kannattaa ne nakata menemään ja hankkia uudet. Vanhojen käyttäminen voi vaikeuttaa karvoihin tarttumista ja nostaa mahdollisuutta, että nappaatkin kiinni ihostasi.

3. Nappaa kiinni juuresta ja vedä kasvusuuntaan

Niin epämukavaa kuin nyppiminen onkin, on vielä tympeämpää nyppiä karvoja useamman kerran. Jos otat kiinni väärästä kohdasta tai vedät väärään suuntaan, karva voi katketa ja saatat joutua nyppimään samaa karvaa uudelleen. Sen sijaan suuntaa pinsetit juureen ja vedä samaan suuntaan, mihin karvat kasvavat.

4. Toisinaan vähemmän on enemmän

Kun kulmia on alkanut muotoilla, saatat vauhtiin päästyä innostua liikaa – kivusta huolimatta. On kuitenkin parempi säästää aikaa, kipua ja mahdollista epätasaisuutta pitäytymällä mahdollisimman vähäiseen nyppimiseen.

5. Laita aloe veraa jälkikäteen

Jos kasvosi vaikuttavat ärtyneen nyppimisestä, laita hieman aloe vera -geeliä hellimään ihoa. Se on hyvä tapa viilentää ihoa, kun se on ärtynyt karvojen poistamisesta.

Lähde: Good Housekeeping