Seksileluja on tänä päivänä tarjolla lähes jokaiseen makuun. Mutta jos oma puoliso ei tunnu pitävän niistä lainkaan ja sinä pidät, niin mitä tehdä?

Voisiko puolisosi nuiva suhtautuminen seksileluihin johtua siitä, että hän luulee, ettei seksielämänne ole tyydyttävää, jos joudutte käyttämään siihen apuvälineitä? Ehkä siinä saattaa olla jotain perää. Ne eivät tietysti korvaa toista ihmistä, mutta niiden käyttö ei tarkoita sitä, että seksielämä ei olisi ilman niitä lainkaan nautinnollista. Ilmankin voi olla, mutta ehkä jos hän edes kokeilisi, voisi hän tulla toisiin ajatuksiin. Jotta niin kävisi, kokeile saada se tapahtumaan näiden alla olevien viiden vinkin avulla.

1. Keskustelu on avainasemassa

Jotta pääsisitte tässä asiassa eteenpäin ja joku päivä jopa kokeilemaan seksileluja, pitää teidän tietysti kyetä keskustelemaan asiasta. Ihannetapauksessa nämä keskustelut käydään silloin, kun molemmat ovat hyvällä päällä. Ilmaise ensin oma mielipiteesi asiasta ja korosta sitä, että haluat vain parantaa seksielämäänne ja tehdä siitä molemmille entistä nautinnollisempaa. Kuuntele myös puolisosi mielipidettä asiasta ja koittakaa päästä jonkinlaiseen kompromissiin.

2. Tärkeiden kysymysten kysyminen

Kun olette jo päässeet keskustelussa hyvään alkuun, kannattaa kysyä puolisolta aiheeseen liittyviä tärkeitä kysymyksiä. Kysy esimerkiksi kuinka tyytyväinen hän on seksielämäänne ja haluaisiko hän siihen parannusta. Kerro lisää omista toiveistasi ja siitä, kuinka olisit kovin utelias kokeilemaan seksileluja.

3. Jos pääsette keskustelussa pitemmälle, kysy häneltä nämä

Kun jo uskallat keskustella puolisosi kanssa seksileluaiheesta enemmän, kysy häneltä vieläkin tarkempia kysymyksiä. Kysy millainen stimulaatio voisi sopia hänelle parhaiten. Kun saat selville, millaisista seksileluista hän voisi pitää, saatte hankittua niistä sopivimpia. Jos hankinta onkin väärä, ei se ainakaan saa puolisoasi niistä innostumaan.

4. Ehdota, että puolisosi kokeilisi seksilelua ensin yksin

Jos puolisosi ei ole koskaan kokeillut seksileluja, ehkä hän voisi ensin opetella käyttämään niitä yksin. Hankkikaa sellaisia seksileluja, joita voi käyttää myös yksin. Ehkä hän myöhemmin haluaa kokeilla niitä myös sinun kanssasi.

5. Voisit ehdottaa, että puolisosi keskustelisi asiasta ystäviensä kanssa

Se, että voi keskustella seksiin liittyvistä asioista avoimesti ja rehellisesti myös ystävien kanssa, on tärkeää. Hän voisi siksi ottaa asian puheeksi myös ystäviensä kanssa. Heillä saattaa olla hänelle niistä myös hyvää sanottavaa. Sen jälkeen puolisosikin tulee aika varmasti vakuuttuneeksi siitä, että tekin tarvitsette seksileluja.

Lähde: Healthista