Kun haluat miehen tekevän jotain, sitä ei tarvitse tehdä esimerkiksi taistelemalla, valittamalla, kyynelehtimällä tai huutamalla.

Ehkä käytit ennen noita juuri mainittuja tekniikoita, jos halusit kietoa miehen pikkusormesi ympäri? Ne eivät ole kovin hyviä tapoja, ja ne aiheuttavat vain turhia riitoja. Tee sen sijaan näin, kuinka Yourtango-sivustolla ohjeistetaan, jolloin kaikki onnistuu paljon paremmalla tavalla ja mies tekee niin kuin haluat hänen tekevän.

Näin saat mieheltä haluamasi ja saat hänet tekemään mitä tahansa käyttämällä näitä loistavaa ja yksinkertaista temppua.

1. Kokeile tyttö hädässä -tekniikkaa

Räpyttele ripsiäsi ja esitä että olet hädässä oleva tyttö, joka tarvitsee apua.

2. Anna hänelle samalla jotain, jota hän rakastaa

Jos mies rakastaa yllätyksiä, tämä tekniikka toimii hyvin. Saat hänet tekemään esimerkiksi kotitöitä, jos vihjaat sen jälkeisestä yllätyksestä tai jostain, jota hän rakastaa.

3. Anna miehen uskoa, että idea oli hänen

Eräs nainen on kertonut, että paras tapa selviytyä kaikesta on saada mies ajattelemaan, että se oli hänen ideansa. On silti oltava kiltti, jos haluaa miehen tekevän jotain, jonka hän luulee olevan oma ideansa.

4. Kysy kimeällä äänellä

Sanotaan, että kun nainen pyytää jotain kimeällä äänellä, ei mies voi vastustaa tätä toivetta.

5. Kerro hänelle kohteliaisuuksia

Ennen kuin pyydät mieheltä jotain, kerro hänelle jokin kohteliaisuus. Ehkä hän ei sen jälkeen kehtaa kieltäytyä pyynnöstä? Kohteliaisuuksien kertominen kannattaa aloittaa jo ajoissa, jotta hän ei hoksaa niiden liittyvän pyyntöön.

6. Anna ensin kunnon suudelma

Jos kyseessä on puolisosi, voit kokeilla suudella häntä ensin kunnolla, ennen kuin pyydät jotain. Se on eräänlainen tapa kertoa, että tarvitsen sinulta jotain, mutta en aio taistella sen puolesta tämän enempää.

7. Tee hänelle ensin palvelus

Kun teet ensin itse palveluksen, on hän vähän niin kuin palveluksen velkaa sinulle.

Lähde: Yourtango