Onko sinulla mies, joka ei tee sinun mielestäsi tarpeeksi kotitöitä tai lainkaan niitä?

Ei sellaista tarvitse kestää. Tässä viisi salaista vinkkiä, joita ei kannata paljastaa miehille, jolloin ne eivät välttämättä toimisi. Hyödynnä niitä ja miehestäsi tulee kunnon kodin hengetär. Toki osa voi olla sellaisia jo valmiiksi, mutta silloin et näitä vinkkejä taida tarvita. Näitä ei kannata ottaa ihan tosissaan, mutta osa voi toimia kohdallanne oikeastikin.

1. Anna hänelle ”miehekkäitä” kotitöitä

Miehesi saattaa pitää miehekkäistä tehtävistä, joita löytyy myös kotitöistä. Sellaisiin tarvitaan yleensä apuvälineitä. Ehkä jokin hylly pitää ripustaa seinään tai leikata pensasaita pensasleikkurilla. Muista myös, että ikkunoitakaan ei tarvitse pestä käsin. Monessa kotityössä pitää käyttää voimaa, jolloin miehesi voi tehdä samalla voimaharjoituksia.

2. Huijaa hänet tekemään kotitöitä

Jos miehesi ei pidä kotitöistä, huijaa hänet tekemään niitä. Pyydä häntä esimerkiksi pesemään kylpyhuone vaarallisilla pesuaineilla, koska et itse uskalla.

3. Näytä hänelle kuinka paljon teet kotitöitä

Ehkä miehesi arvostaa tekemiäsi kotitöitä, kun näytät hänelle, kuinka paljon niitä teet. Kotitöiden määrä on uskomattoman suuri, jota voi olla vaikea uskoa ennen kuin sen näkee itse.

4. Mene kotityölakkoon!

Jos hän ei edelleenkään tee kotitöitä, lopeta itsekin niiden tekeminen. Kyllä mies sen siinä vaiheessa huomaa, kun hänellä ei ole enää puhtaita kalsareita tai hänen sukkansa liimautuvat tahraiselle lattialle. Ehkä hänen on silloin pakko laittaa pyykinpesukone pyörimään ja ottaa moppi käteen.

5. Houkuttele hänet seuraasi, kun teet kotitöitä

Kun tarjolla on sinun hyvää seuraasi, samalla kun teette yhdessä kotitöitä, miehesi voi tuskin vastustaa kiusausta liittyä seuraasi.

Lähde: Your Tango