Haluatko saada ihastuksesi kiinnostumaan sinusta ja tekemään lisäksi vielä kaiken työn? Näiden vinkkien avulla onnistut!

Miehiä on joskus vaikea tulkita, mutta nämä parisuhde-eksperttien antamat neuvot saavat suurimman osan miehistä kiinnittämään huomionsa sinuun. Ja mikä parasta, nämä niksit sinun on todella helppo toteuttaa!

 1. Hymyile
  Mies kyllä huomaa naisen, jolla on hauskaa ja joka on rentoutunut. Mene siis jonnekin, missä viihdyt (ja missä sattuu olemaan miehiä paikalla).

 2. Älä ole seinäruusu
  Älä piilottelee iltaa sohvan tai jukkapalmun takana, vaan ole aktiivinen! Osallistu keskusteluun tai tunge itsesi tungoksen läpi kohti baaritiskiä. Mies kiinnittää sinuun paljon todennäköisemmin huomionsa, jos olet aktiivinen.

 3. Kysy häneltä apua
  Tämä ei kuulosta kovin feministiseltä, mutta miehet rakastavat sitä, kun saavat auttaa naista! Kysy häneltä neuvoa vaikkapa työpulmaan tai sijoittamiseen liittyen, ja hän kyllä syttyy, kun saat hänet tuntemaan itsensä fiksuksi.

 4. Kerro harrastuksistasi
  Kerro asioista, joita teet vapaa-ajallasi ja jotka ovat sinulle tärkeitä. Jos luet mielelläsi kirjoja, joogaat, leivot tai kokkaat, kerro se hänelle. Kaikki, mikä viittaa tasapainoiseen elämäntyyliin kiinnittää hänen huomionsa sinuun positiivisella tavalla,

 5. Älä pukeudu turhan muodikkaasti
  Mies ei huomaa, onko sinulla muodin mukainen crop top tai offshoulder-mekko päälläsi, säästä siis nämä vaatteet tyttöjen iltaa varten. Mies kiinnittää sinuun todennäköisesti ennemmin huomionsa, kun pukeudut johonkin klassiseen, missä koet olosi itsevarmaksi.

 6. Katso häntä silmiin
  Katsekontaktin ei tarvitse kestää ikuisuutta, mutta muista vilkuilla häntä välillä silmiin.

 7. Mene ulos yksin tai yhden ystävän kanssa
  Sinua on vaikea huomata kunnolla, jos olet isossa tyttöporukassa liikenteessä. Saat miehen huomion paremmin kiinnitettyä itseesi, jos olet ulkona yksin tai yhden ystävän kanssa. Jos menet ulos isossa ryhmässä, etsi välillä omaa tilaa tai löydä jokin syy hakeutua hetkeksi aikaa erillesi muista.

 8. Älä räplää puhelintasi
  Jos tuijotat koko ajan puhelintasi, voit menettää mielenkiintoisia kohtaamisia ihan vieressäsi. Teet sitä paitsi mielenkiintoisen vaikutuksen mieheen, kun hän huomaa, että sinulla on muutakin tekemistä kuin Instagramin tuijottaminen.

 9. Tuo harrastuksesi baariin
  Tämä on kauhea klisee, mutta parisuhde-ekspertit neuvovat sinua tuomaan lukemasi kirjan mukaan baariin. Mies saattaa etsiä hyvää syytä tulla puhumaan kanssasi, ja kirja saattaa tehdä lähestymisen hänelle paljon helpommaksi. Jos lukeminen ei ole sinun juttusi, voit myös tuoda vaikkapa piirroslehtiön, aikuisten värityskirjan tai muuta vastaavaa. Villasukan kutomisen jättäisin ehkä kuitenkin kotiin.

 10. Käytä katseenkääntäviä koruja
  Tämä voi hyvinkin saada miehen lähestymään sinua! Käytä isoja korvakoruja, näyttäviä sormuksia tai huomiota herättävää kaulakorua, ja miehellä on taas yksi syy lisää paitsi huomata sinut, myös tulla puhumaan kanssasi!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Today