Tämä uusi sääntö voi pelastaa pulassa olevan parisuhteesi!

Mikä onnellisille pareille on yhteistä? He noudattavat – kenties jopa tietämättään – niin kutsuttua 2–2–2-sääntöä. Sen noudattaminen auttaa pareja järjestämään juuri oikean määrän romanttista yhteistä aikaa itselleen.

Liian pieni määrä voi saada parit kasvamaan erilleen, mutta liian suurikin määrä voi olla haitaksi, tai ainakin hyvin vaikeaa järjestää, jos pariskunnalla on kiireiset urat tai lapsia.

Kaiken tärkeintä onkin löytää kultainen keskitie, joka on jokaisella parilla tietenkin erilainen, sillä kaikki pariskunnat ovat erilaisia. 2–2–2-sääntö on kuitenkin hyvin toimiva sääntö, josta jokainen pari voi hyvin ottaa mallia, ja mikseipä myös muokata sitä itselleen vielä sopivammaksi.

Mitä 2–2–2-sääntö sitten tarkoittaa? Yksinkertaista!

Menkää 2 viikon välein yhdessä treffeille, viettäkää 2 kuukauden välein romanttinen viikonloppu yhdessä ja käykää 2 vuoden välein yhdessä pidemmällä lomalla.

Kun parisuhde jatkuu pitkään, on helppo ajautua arkirutiineihin, jotka saattavat välillä viedä romantiikan huomaamatta mennessään. Siksi on hyvä varata edellä mainitut yhteiset hetket, jotta voitte vaalia suhdettanne! Tietenkään kukaan ei estä teitä käymästä treffeillä tai romanttisilla lomilla useamminkin! Mahtavaa, jos teillä on siihen aikaa ja mahdollisuus!

Ota neuvot talteen ja varatkaa kalenteristanne jo seuraava treffi-ilta!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Wunderweib / Kuva: Nathan Mullet, Unsplash