Yksi yleisin fyysinen ominaisuus, josta on vaikea pitää, on kaksoisleuka. Sellainen voi ilmestyä, vaikka ei olisi ylipainoinen.

Jos sinulla on kaksoisleuka ja haluat päästä siitä eroon, moni on saanut apua siihen lymfahieronnasta. Sen voi tehdä ammattilainen, mutta hieronnan voi yrittää tehdä itsekin. Vaikka apua on saatavilla myös liikunnasta, terveellisestä ruokavaliosta ja jopa leikkauksista tai kasvojen kohotuksista, kuulostaa tämä hieronta paljon helpommalta tavalta, josta moni on jakanut TikTok-palvelussa omia hyviä kokemuksiaan.

Näin voit tehdä lymfahieronnan itse kotona

Lymfahieronta on kevyttä hierontaa, joka vähentää kasvojen turvotusta ja esimerkiksi pienentää kaksoisleukaa. Sen ei pidä tuntua kipeältä, joten jos niin käy, et tee sitä oikein tai jotain muuta on pielessä. Sitä voi käyttää kehossa monissa eri kohdissa. Kun kohteena on leuka, keskitytään siinä leuassa olevien imunesteiden virtaukseen. Hieronnan apuna voidaan käyttää erilaisia öljyjä tai voiteita eli jotain sellaista, joka sopii parhaiten sinun ihollesi.

Hieronta tehdään alhaalta ylöspäin ja välillä voi käyttää myös pyöriviä liikkeitä, koska se lisää verenkiertoa. Kasvojakin voi hieroa. Hieronta vähentää kasvoilla olevien nesteiden määrää, joten se vähentää turvotusta ja tekee kasvojen rakenteesta selkeämmän. Samalla kaksoisleukakin pienenee.

Kun olet päässyt kasvojen yläosaan, jatka siitä takaisin alaspäin. Muista käsitellä myös kaula, leuka ja poskipäät. Voit käyttää kasvojen luiden kohdalla apuna hieronnassa myös rystysiäsi.

Koko hieronnan ei pitäisi kestää kuin noin 10 minuuttia, jonka jälkeen olet todella tyytyväinen, että teit sen.

Lähde: The List