Tällainen hääpäiväsi on oikeasti odotuksiisi ja oletuksiisi verrattuna.

Hääpäivä on suuri päivä jokaisen parin elämässä, mutta odotukset sen suhteen voivat olla joskus turhankin korkealla. Women’s Health listasi avuksi eroavaisuuksia naisten oletusten ja todellisuuden välillä, sillä kaikki ei mene aina ihan niin kuin on kuvitellut.

Hääpäivän aamu

Oletus: Heräät hyvin levänneenä lintujen sirkuttaessa ikkunan takana päivään, joka alkaa hemmottelulla ja rentoutumisella.

Todellisuus: Olet nukkunut huonosti, koska sinua jännittää niin paljon ja samalla olet ollut todella innoissasi, ettei nukkumisesta tullut oikein mitään.

Kampaus ja meikki

Oletus: Herätessäsi näytät supermallilta. Tänään olet maailman kaunein nainen ja on harmi muiden miesten kannalta, ettet ole enää vapailla markkinoilla.

Todellisuus: Finni, jota kovasti olit koettanut häätää ennen hääpäivääsi, päätti nyt olevan sopiva hetki kukoistaa kunnolla. Kampaajasi myös keksi, että sinulle sopisi sittenkin toisenlainen kampaus kuin mistä oli aiemmin puhetta ja hermoilet, oletko tyytyväinen lopputulokseen.

Morsiusneidot/kaaso

Oletus: Hän/he huolehtivat, että saat kaiken, mitä haluat ja ihailevat sinua.

Todellisuus: Kaikki stressaavat omasta kampauksestaan, meikistään tai asustaan eikä heillä ole tarpeeksi aikaa sinulle. Todennäköisesti joku ympärilläsi pyörivistä henkilöistä saa sinut ärsyyntymään ennen vihkimistä kaiken valmistautumishässäkän lomassa.

Ensimmäinen suudelma

Oletus: Kipinöitä lentää ja kaikki on täydellistä.

Todellisuus: Hän koettaa kielaria, sinä tähtäät enemmän sukulaisten edessä sopivampaan ratkaisuun. Lopputulos ei ole kaunein mahdollinen, mutta sentään olet juuri mennyt naimisiin elämäsi rakkauden kanssa!

Hääkuvat

Oletus: Kuvat ovat täydellisiä ja kaikki kadehtivat niitä, kun julkaiset otoksia Instagramissa. Julkkisten hääkuvatkin kalpenevat omiesi rinnalla.

Todellisuus: Joudut tekemään poseerauksia, jotka eivät sinua yhtään miellytä ja valokuvaaja haluaa ottaa kliseisiä hääkuvia. Kiroat myöhemmin sitä, ettei kuvaajalle annettu tarkempia ohjeita.

Ensimmäinen tanssi

Oletus: Liidätte kumppanisi kanssa pitkin tanssilattiaa kuin Aurora ja prinssi Philip Prinsessa Ruususen lopussa.

Todellisuus: Kaikki tuijottavat, sekoatte askelissanne ja kumpikin huomaatte, että tanssia olisi ehkä pitänyt harjoitella enemmän.

Ruoka

Oletus: Olette miettinyt kumppanisi kanssa tarkkaan, minkälainen tarjoilu on ja kaikki maistuu täydelliselle. Nyt kun et joudu miettimään enää pukuusi mahtumista, aiot herkutella kunnolla.

Todellisuus: Häävastaanotto on yhtä hulinaa vieraiden kanssa, että et ehdi juuri syödä.

Hääkakun leikkaaminen

Oletus: Pienen leikittelyn jälkeen tuoreen puolisosi kanssa syötätte somasti kakkua toisillenne.

Todellisuus: Toinen teistä survoo kakkua toisen naamaan ja kermavaahtoa on joka paikassa.

Hääyö

Oletus: Seksi on mahtavaa romanttisesti koristellussa huoneessa ja superonnellisina ja tyydytettyinä nukahdatte viimein avioparina.

Todellisuus: Päädytte nukkumaan ilman vaatteita, koska yövaatteiden löytäminen muutaman juhladrinksun jälkeen oli turhan hankalaa. Teillä on loppuelämänne aikaa harrastaa kiihkeää seksiä, joten annatte periksi väsymykselle.

Lähde: Women’s Health