Jouluna otetaan paljon kuvia yhdessä muun jouluseurueen kanssa.

Haluat varmasti näyttää niissä mahdollisimman hyvältä, koska monet saattavat nähdä noita kuvia. Ehkä kyseessä ovat kuvat, joita otetaan myös ennen joulua ja lähetetään sukulaisille ja tuttaville? Oli kyse mistä tahansa jouluun liittyvistä kuvista, tässä alla on kolme keinoa näyttää niissä todella hyvältä. Sehän on niissä pääasia, että mukaan saadaan joulutunnelmaa, joka saa sinutkin näyttämään hyvältä.

1. Mieti mitä laitat päällesi.

Asu kannattaa valita sen mukaan, missä kuvia otetaan. Jos niitä otetaan ulkona, jossa on syksyistä tai lumiset maisemat, valitse retrohenkisiä asuja, joissa on lämpimiä värejä, kuten ruudullisia tumman täyteläisen punaisen sävyisiä. Niissä näytät hyvältä!

Voit myös käyttää sellaisia asuja, joissa tunnet olosi mukavaksi. Myös hyvä olo saa sinut näyttämään kuvissa hyvältä.

2. Käytä oikeanlaista valaistusta.

Näytit kuinka hyvältä tahansa, valaistus voi saada sinut näyttämään silti kuvissa huonolta.

Siksi myös valaistukseen kannattaa kiinnittää huomiota. Jos sisään tulee luonnonvaloa, se on hyvä asia. Ulkona kannattaa ottaa kuvia silloin, kun on päivän valoisa hetki, jos sellainen tällä hetkellä on mahdollista. Paras hetki kuvauksella on kaksi tuntia sen jälkeen, kun aurinko on noussut tai kaksi tuntia ennen kuin se laskee. Sehän ei tietysti ole tähän aikaan vuodesta kaikkialla mahdollista.

3. Valitse kuvaukselle oikea paikka.

Kun haluat, että joulukuva näyttää hyvältä, se mitä sen taustalla on, on myös hyvä ottaa huomioon. Valitse tausta, joka sopii sinun väreihisi ja ei pilaa jouluista tunnelmaa.

Toivottavasti joulukuvat onnistuvat hyvin, kun käytät apuna näitä kolme asiaa.

Lähde: Allwomenstalk