Yksi kalleimmista kihlasormuksista, joka on samalla listan vanhin, kuului Grace Kellylle.

Perjantaina 20. maaliskuuta vietetään kosintapäivää (World Proposal Day), mikä voi innostaa ihmisiä kosimaan rakkaitaan. Sormusta miettiessä moni saattaa kääntyä julkkisten puoleen ja etsiä julkkisten sormuksista inspiraatiota siihen, minkälaisen sormuksen ostaisi omalle kumppanilleen.

Naistähtien kihlasormuksilla on usein melko iso hintalappu. OnBuy onkin selvittänyt, minkälaisia summia julkkisten sormuksista on maksettu ja ketkä ovat saaneet kalleimmat kihlasormukset rakkailtaan.

OnBuy koosti top 10 -listan kalleimmista naistähtien kihlasormuksista. Alta näet listan kuvamuodossa, ja kuvan alta voit lukea jokaisesta hieman lisää.

most-expensive-celebrity-engagement-rings-eu
Lähde: OnBuy

Mariah Carey

Kaikista kallein kihlasormus on päätynyt Mariah Careyn vasempaan nimettömään. OnBuyn mukaan sillä oli hintaa peräti huimat 8,7 miljoonaa euroa. Onni ei kuitenkaan kestänyt ja kihlaus purettiin vuoden sisään.

Elizabeth Taylor

Toisella sijalla on Elizabeth Taylorin kihlasormus, jonka hän sai Richard Burtonilta. Sormuksessa oli Krupp-timantti, joka tunnetaan myös Elizabeth Taylorin timanttina nykyisin, ja se maksoi 7,6 miljoonaa euroa. OnBuyn mukaan vaikka Taylor erosi Burtonista kahdesti, hän piti kihlasormuksen itselleen siihen saakka, kun hän siirtyi ajasta ikuisuuteen.

Kim Kardashian

Kanye West kihlasi Kim Kardashianin sormuksella, joka maksoi 6,9 miljoonaa euroa. OnBuyn mukaan sormus oli peräisin Westin tekemästä sopimuksesta Adidasin kanssa ja se varastettiin Pariisissa, joka nousi otsikoihin lokakuussa 2016.

Anna Kournikova

Tennistähti Anna Kournikovan sormus on sijalla neljä. Enrique Iglesias antoi rakkaalleen kihlasormuksen, jonka hintalappu on arviolta 4,7 miljoonaa euroa.

Beyoncé

Top viiden täydentää Beyoncé ja hänen 18 karaatin timanttisormus. OnBuyn mukaan Jay-Z maksoi sormuksesta arviolta 4,3 miljoonaa euroa.

Paris Hilton

Paris Hilton ei mennyt naimisiin ex-sulhasensa Chris Zylkan kanssa, mutta piti saamansa 4,1 miljoonan euron arvoisen kihlasormuksen. Tämä sormus on kuudennella sijalla.

Grace Kelly

Monacon ruhtinas Rainier III kihlasi näyttelijänä tunnetuksi tulleen Grace Kellyn 4,02 miljoonaa euroa maksaneella sormuksella joulukuussa 1955. OnBuyn mukaan sormus on vanhin listalle päässeistä sormuksista ja seitsemänneksi kallein.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez on ollut kihloissa viisi kertaa. Kihlasormuksista kaikista hintavin oli 3,9 miljonaan euron arvoinen sormus, jonka hän sai Marc Anthonylta.

Melania Trump

Melania Trump on listalla yhdeksäntenä. Yhdysvaltojen istuvan presidentin puoliso sai 2,6 miljoonaa euroa maksaneen kihlasormuksen vasempaan nimettömäänsä vuonna 2005.

Jackie Kennedy Onassis

Top 10 -listan viimeisellä sijalla on sormus, jonka Jackie Kennedy Onassis sai hänen toiselta aviomieheltään. Aristotle Onassis kosi rakkaimpaansa 2,2 miljoonan euron sormuksella.

Lähde: OnBuy