Häiden suunnitteleminen voi olla stressaavaa ja vaikeaa jo muutenkin, saati sitten, jos toimisit tällä tavoin.

Monet panostavat häidensä suunnitteluun paljon aikaa, vaivaa ja rahaa, jotta lopputulos on miellyttävä. Välillä häiden suunnittelussa hyvät vinkit ja neuvot ovat tarpeen, mutta nyt on erilainen ääni kellossa.

Alla on lueteltu viisi askelta häiden suunnittelussa, mitkä kannattaa jättää tekemättä.

1. Ennen kuin teet mitään muuta, kysy ystäviltäsi ja perheeltäsi, millaiset häät sinun pitäisi järjestää. Pyydä mahdollisimman paljon mielipiteitä, koska on aina parempi tehdä todella henkilökohtaisia päätöksiä muiden epäilykset päässä pyörien.

2. Tee budjetti, mutta älä noudata sitä.

3. Laita tarpeeksi lisää rahaa (jota sinulla ei ole) budjettiin, jotta muistaisit miksi valitsit budjettisi alun perin. Kapinoi sen jälkeen heikolta näyttävää taloustilannettasi vastaan sanomalla asioita, kuten ”Paskat, miksi ei vain karata ja mennä salaa naimisiin?”

4. Tee kattava vieraslista, joka sisältää myös ne henkilöt, joita et haluaisi häihin, mutta koet olevasi pakotettu kutsumaan heidät muilta kutsutuilta tulevan paineen takia.

5. Etsi avuksesi henkilö, joka kuvittelee olevansa hääsuunnittelija, vaikkei oikeasti ole. Kuuntele hänen yksipuolisia näkemyksiään usein ja älä lopeta yhtäkään keskustelua ennen kuin ”hääsuunnittelija” on saanut sinut tuntemaan, ettet tee mitään oikein ja saati sitten oikeassa järjestyksessä.

Lähde: Huffington Post


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit

Kommenttia