Ota nämä vinkit talteen seuraavaa lentomatkaa varten!

Lentomatkustukseen liittyy aivan erilaista hohtoa, kuin vaikkapa autolla tai junalla matkustamiseen. Olitpa sitten työmatkalentäjä tai vapaa-ajan reissaaja, lentokoneessa on ihanaa tuntea itsensä itsevarmaksi ja kauniiksi.

Lentääpä sitten kaksi tuntia tai kymmenen tuntia, upean naisen on näytettävä hyvältä sekä lentokoneeseen noustessaan että sieltä poistuessaan. Sen lisäksi on tärkeää tuntea itsensä mukavaksi lennon aikana.

Huoliteltu ja kaunis ulkoasu saa lisäksi lentoemännät ja muut matkustajat olemaan kohteliaampia ja huomaavaisempia sinua kohtaan, ja lisäksi se saa sinut tuntemaan olosi aivan upeaksi lennon jokaisena sekuntina.

Ota tästä lähtien ennen jokaista lentoasi huomioon nämä vinkit.

  1. Huoliteltuun ulkoasuun kannattaa panostaa, sillä sen avulla voit olla ensimmäinen, joka saa mahdollisen korotuksen vapautuneeseen bisnesluokan paikkaan.
  2. Vaikka pukeutuisitkin mukavasti pitkälle lennolle, panosta silti ulkonäköösi. Älä valitse yllesi vanhoja verkkareita, vaan mieluummin vaikkapa laadukkaasta materiaalista kuten kašmirista valmistettu lounge-asu.
  3. Valitse kengiksesi ballerinat, sillä ne ovat tyylikkäämmät kuin tennarit, ja paljon mukavammat kuin korkkarit.
  4. Ota aina mukaan suuret aurinkolasit, joiden taakse voit piiloutua torkkumaan.
  5. Jos sinulla on edessäsi pitkä lento, kannattaa sinun puhdistaa kasvosi meikistä ennen lentoa, ja levittää kasvoillesi kosteuttavia tuotteita lennon ajaksi. Lennon jälkeen voit taas tehdä kevyen pikameikin ennen koneesta poistumista.
  6. Ota mukaan tyylikäs pieni käsilaukku, johon saat mahtumaan niin rahat ja puhelimen kuin passin ja lentoliputkin. Valitse ajaton ja tyylikäs laukku, joka sopii kaikkiin asuihisi.

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: All Women’s Talk