Kesäinen rantareissu saattaa johtaa kuumaan romanssiin, jos pelaat korttisi oikein! Lue vinkkimme ja iske rannan kuumin uros kesäseuraksi!

Ranta on loistava tapa uusien ihmisten tapaamiseen, sillä kaikki tulevat rannalle hyväntuulisina ja rentoutuneina nauttimaan päivästä. Kannattaakin olla rohkea ja ottaa aloite omiin käsiin, jos mukavan oloinen mies osuu lähistöllesi!

 1. Näytä hänelle leikkisä puolesi
  Vaikka olisikin kunnon helle, älä vain istu paikallasi, vaan kaiva esiin vaikkapa frisbee tai mölkky-peli! Vieressä istuva kuumis on helppo pyytää peliin mukaan!

 2. Luo katsekontakti
  Rannalla flirttailu ei juurikaan eroa flirttailusta kahvilassa, koulussa tai vaikkapa kaupassa. Vaikka sinun tekisikin mieli tuijottaa vain hänen vatsalihaksiaan, muista myös luoda katsekontakti! Näin hän saa rohkeutta tulla sinun rantavilttisi luokse juttelemaan! Älä unohda maustaa katsekontaktia seksikkäällä hymyllä!

 3. Näytä, että teillä on sama maku
  Ota mukaan kaiutin ja laita lempimusiikkisi soimaan! Kun ohitse kävelee uros, jolla on sama musikkimaku kuin sinulla, annat hänelle erinomaisen syyn tulla juttelemaan!

 4. Jutustele jätskikioskilla
  Jos käyt välillä kioskin luona hakemassa jäätelöä tai juotavaa, käytä hyväksesi mahdollisuus jutella muiden jonossa olijoiden kanssa. Kysy kuumalta mieheltä vaikkapa, mitä uutuusjätskiä hän suosittelee!

 5. Pyydä häneltä auttavaa kättä
  Klassikko ei ole klassikko syyttä: pyydä lähistöllä olevalta kuumikselta apua aurinkovoiteen levittämisessä. Jos ensimmäinen kuumis kieltäytyy (ihme tyyppi, jos auttamishalua ei löydy), pyydä rohkeasti seuraavaa!

 6. Pulahda veteen
  Rannalla makoilevat urokset näkevät sinut paremmin, jos kävelet pitkin rantaa veteen ja pulikoit siellä. Sitä paitsi, mieti kuinka seksikkäältä näytät wet-lookissa uintireissun jälkeen!

 7. Vatsan kautta
  Klassikoksi on myös muodostunut lause: ”Tie miehen sydämeen käy vatsan kautta”. Eikä ihme! Jos sinulla on rantalaukussasi eväitä tai kylmiä juomia, on aina hyvä idea tarjota lähistöllä olevalle urokselle kylmää juomaa tai vaikkapa vesimelonia. Hän tuskin kieltäytyy tarjouksesta, ja saatte hyvän tilaisuuden jutella!

Nappaa vinkit talteen ja jaa artikkeli myös sinkkuystävillesi!

Lähde: All Womens Talk