Sen ei tarvitse olla hajuveden tuoksu, jolla saat houkuteltua miehen lähellesi. Näillä tuoksuilla saat tehtyä sen, mutta ne eivät ole kalliita ja hienoihin pulloihin pistettyjä tuoksuja.

Kun nainen tuoksuu näille 20 asialle, miehet haluavat olla sellaisen naisen lähellä. Osa näistä tuoksuista liittyy elintarvikkeisiin, mutta riittääkö että niitä syö vai pitääkö niillä valella ihoa? Se vasta kuulostaisikin erikoiselta. Tässä alla nämä miehiä puoleensa vetävät tuoksut. Osa näistä tuoksuista löytyy toki myös hajuvesistä, koska totta kai hajuvesiteollisuus käyttää näin toimivia tuoksuja hyväksi.

1. Vanilja

Makea vaniljan tuoksu on luokseen kutsuva ja sillä on euforinen vaikutus, joka saa aikaiseksi aistillisen tunnelman.

2. Donitsi ja lakritsi

Tämä makea yhdistelmä lisää kiihottumista yli 30 prosentilla miehistä,

3. Kurpitsapiirakka

Kurpitsa-piirakan tuoksu lisäsi tutkimuksen mukaan peniksen verenkiertoa 40 prosentilla miehistä.

4. Appelsiini

Sitrushedelmien tuoksu herätti melkein 20 prosentilla miehistä seksihalut. Appelsiinit herättävät ajatuksia auringosta ja makeudesta.

5. Popcorn

Tämä tuoksu sopii elokuvailtaan ja se on tuoksu, joka vetää miehiä. Ehkä elokuva jää katsomatta, kun nainen tuoksuu popcornille?

6. Suklaa

Suklaa on luettelossa, koska kukapa ei pitäisi sen tuoksusta!

7. Kielo

Tämä tuoksu ei tule keittiöstä. Herkkä valkoinen kukka antaa kevyen, hienovaraisen tuoksun, jota miehet rakastavat. Tutkimuksen mukaan se lisäsi kiihottumista 11 prosentilla miehistä.

8. Bergamotti

Bergamotin havaittiin lisäävän aminohappojen määrää aivoissa. Aminohapot saavat hormonitasot kohoamaan, joka johtaa lisääntyneeseen libidoon.

Bergamotti on appelsiinin kokoinen sitrushedelmä, joka on kotoisin Calabriasta, Italiasta – jonka tiedetään olevan melko romanttinen paikka.

9. Villi jamssi

Villi jamssista voidaan tehdä uutetta, joka on yhteydessä hormonaalisiin ongelmiin. Ei ole ihme, että sitä lisätään usein voiteisiin, jotka auttavat vaihdevuosioireiden helpottamisessa ja kiihottumisen lisäämisessä.

10. Ruusuöljy

Olisi vaikea löytää tuoksu, joka liittyisi enemmän rakkauteen ja romantiikkaan kuin ruusu. Ruusuöljy auttaa parantamaan verenkiertoa, josta on hyötyä kiihottumisessa. Se on tietysti myös hyvin aistillinen ja romanttinen tuoksu, joka kiihottaa emotionaalisesti.

11. Santelipuu

Sanotaan, että niillä, jotka haistavat ja hengittävät santelipuuta, on kohonnut sen jälkeen mieliala sekä myös seksihalut. Ei ihme, että sitä käytetään myös impotenssin hoidossa ja ahdistuksen lievittämisessä.

12. Laventeli

Kukkaistuoksujen lisäksi tutkimuksissa on havaittu, että laventelin hajuilla on suuri merkitys ahdistuksen ja stressin vähentämisessä. Sen tuoksu saa rentoutumaan, josta on hyötyä myös seksin harrastamisessa.  

13. Kaneli

Kanelilla on paljon terveysvaikutuksia, mutta se on myös piriste. Se lisää verenkiertoa, joka tietysti auttaa myös makuuhuoneasioissa.

14. Jasmiini

Jasmiinin tuoksu parantaa mielialaa, joka on yksi tärkeä osa vetovoimaa.

15. Eteerinen myskisalviaöljy

Tällä öljyllä on syvä, makea ja pähkinäinen tuoksu, joka auttaa vähentämään stressiä ja ahdistusta, mutta samalla myös vähentämään estoja ja lisäämään seksihaluja.

16. Patsuli

Patsulissa on maanläheinen ja puumainen tuoksu. Sen tiedetään auttavan ahdistuksessa ja lisäävän energiaa. Se myös stimuloi haluja samalla kun se vähentää estoja. Eli se sisältää kaikki tärkeät ominaisuudet vetovoiman suhteen.

17. Tuoksuilangia

Tuoksuilangian voimakas tuoksu vaikuttaa energiaan. Se tukee myös verenkiertoelimistöä. Tämän tuoksun hengittäminen johtaa ”euforian tunteisiin”, joka on tärkeä osa miehen houkuttelemista.  

18. Myski

Myskin tuoksu vetää puoleensa sekä miehiä että naisia. Tutkimusten mukaan myskin vaikutukset johtuvat siitä, että se on rakenteellisesti hyvin samanlainen kuin feromonit.

19. Mausteet

Mausteiset tuoksut lisäävät hikoilua, joka johtaa lisääntyneisiin kemikaaleihin, jotka tekevät vetovoiseksi.

Mausteinen sekoitus marokkolaista teetä ja kardemummaa, jossa on vivahteita myös viikunaan ja bergamottiin voisi toimia hyvänä vetovoimana.

20. Piparminttu

Piparmintun tuoksuttelu lisää energiaa. Tutkimuksen mukaan se auttaa stimuloimaan aivoja ja laajentamaan verisuonia, joka kaikki sopii erinomaisesti miehen houkutteluun.

Lähde: Yourtango