Kaikki miehet eivät kosi oikealla hetkellä.

Naisista voi tuntua, että miehen olisi jo syytä kosia, mutta mies ei vain itse sitä tajua. Silloin miehelle pitää saada annettua siitä vinkkejä. Naiset tuskin haluavat sanoa sitä suoraan, koska silloinhan se olisi periaatteessa nainen, joka kosisi.

Muista, että jos mies on ääliö, et halua hänen kosivan sinua. Sekin on hyvä tiedostaa, että jos haluat hänen kanssaan lapsia, hänellä on syytä olla siihen varaa. Älä toivo kosintaa, jos hän on tyhjätasku.

Näillä salaisilla tyyleillä saa miehen kosimaan:

  • Anna hänelle tilaa, jolloin hän tajuaa, että avioliitto kanssasi ei tarkoita sitä, että hänelle ei jäisi myös omaa aikaa.
  • Näytä hänelle, että sinulla on myös omia tavoitteita elämässäsi ja pidät itsestäsi huolta. Silloin et ole koko ajan hänen käytössään, jolloin hän haluaa sinua entistä enemmän ja ehkä kosii.
  • Vihjaile hänelle, että sinulla on muuttosuunnitelmia toiselle paikkakunnalle. Vaikka se ei olisi oikeastaan totta, hän huomaa siinä vaiheessa, että ei halua menettää sinua ja saattaa kosia.
  • Vietä enemmän aikaa ystäviesi kanssa. Näytä hänelle, että sinulla on muutakin elämää kuin elämä hänen kanssaan. Silloin hän huomaa, että ei halua menettää sinua kokonaan muille.
  • Älä paljasta liikaa siitä, että haluaisit hänen kosivan. Se voi pelottaa hänet kauemmas sinusta, jos esimerkiksi jätät kotiinne lojumaan hääaiheisia lehtiä ja puhut jatkuvasti häistä.

Lähteet: Marriage ja Your Tango