Häiden järjestely ei ole helppoa, mutta eräs morsian sai kokea, kuinka siitä voi tulla vielä normaaliakin vaikeampaa.

Morsiamelle voi tulla joskus pakkomielle siitä, että kaiken on mentävä häissä erinomaisen hyvin. Mutta tässä tapauksessa pakkomielle olikin iskenyt morsiamen äitiin. Siksi äiti oli kirjoittanut morsiamelle eli tyttärelleen kirjeen, jossa hän ilmaisi huolestaan.

Morsiamen äiti oli kirjoittanut kirjeessä hänen mielestään suuresta ongelmasta, joka koski morsiamen valitsemaan morsiusneitoa. Morsiusneito nimeltään Katie oli ollut morsiamen ystävä jo ihan lapsuudesta lähtien ja oli morsiamen äidillekin kuin tytär.

Vaikka Katie oli morsiamen äidille niin rakas, äiti oli silti loukannut kirjeellään morsianta ja varmasti myös Katieta, jos Katie saisi tietää tästä kirjeestä. Katiella on synnynnäinen vamma, jonka takia hän ei pysty kävelemään kunnolla. Katie ontuu, joten morsiamen äidin mielestä se ei näytä hyvältä, jos hän kävelee muun hääseurueen kanssa kohti alttaria.

Äiti ehdotti, että Katie tekisi hääseremoniassa jotain muuta kuin olisi morsiusneitona esimerkiksi kuvaisi videota tai jakaisi häävieraille ohjelmalappuja siten, että hän istuisi, jotta hän ei pilaisi häiden estetiikkaa.

Tämä äidin huoli loukkasi morsianta syvästi eikä morsian puhu enää äidillensä.

Lähde: Indy100