Horoskoopin avulla selvitetään yleensä yhteensopivuus jonkin toisen ihmisen kanssa tai se, kuinka hyvin ymmärtää itseään ja muita.

Horoskooppi kertoo meistä kuitenkin vielä enemmän kuin monet luulevat. Sillä voi nimittäin olla merkitystä myös siihen kuinka rikas on. Se saatiin selville eräässä tutkimuksessa, jossa selvitettiin maailman rikkaimpien ihmisten syntymäaika ja sen perusteella saatiin tietää, mikä on heidän tähtimerkkinsä. Aika monella heistä se oli yllättäen sama.

Kaikilla maailman rikkaimmilla ei ole sama horoskooppi, mutta aika monilla heistä on

Se olisi tietysti mahdottomuus, että kaikilla maailman rikkaimmista ihmisistä olisi sama horoskooppimerkki. On kuitenkin mielenkiintoista, että moni heistä on horoskoopiltaan vaaka. Se, että horoskooppi on vaaka, ei tee rikkaaksi, mutta jotain tässä horoskoopissa on oltava, koska se on niin monen rikkaan tähtimerkki.

Kaikki rikkaat eivät ole vaakoja. Esimerkiksi Teslasta tunnettu monimiljardööri Elon Musk on horoskoopiltaan rapu. Microsoftin perustaja Bill Gates taas on skorpioni. Yrittäjä ja Googlen perustaja Larry Page on Oinas.

Härkä on älykäs, ahkera ja vakaa. Se on esimerkiksi Facebookin perustajan Mark Zuckerbergin tähtimerkki.

Näin maailman 100 rikkaimman horoskoopit jakaantuivat

Tutkimuksessa oli mukana maailman 100 rikkainta ihmistä. Vaikka vaaka on heistä viidentoista tähtimerkki, heistä yksikään ei ole listan kärjessä, kun heidät laitetaan varallisuuden mukaiseen järjestykseen. Rikkain vaaka on amerikkalainen Walmartin perijätär Alice Walton ja hänet löytää sijalta 16.  

Kaikkien 100 maailman rikkaimman horoskooppimerkit, jotka saatiin selville, jakaantuivat näin:

Vaaka 15

Härkä 9

Kaksoset 8  

Rapu 8

Kauris 8

Kalat 7

Skorpioni 7

Vesimies 6

Leijona 6

Oinas 6

Neitsyt 5

Jousimies 1

Listan ainoa jousimies on kiinalainen liikemies, Lei Jun. Hän on ansainnut rahansa perustamalla Xiaomin, joka on yksi maailman suurimmista älypuhelinyhtiöistä.

Lähde: The List ja The Sun