Näiden keinojen avulla voit herättää miehen kiinnostuksen ja saada hänet rakastumaan!

Niin kuin jo Rakkautta vain -elokuvassa sanottiin: Ei ole olemassa mitään kamalampaa, kuin yksipuolinen rakkaus. Sille henkilölle siis, joka on rakastunut, mutta ei saa haluamaltaan ihmiseltä vastarakkautta.

Ikävä kyllä ei ole olemassa minkäänlaista taikajuomaa tai loitsuja, joiden avulla saisit hänet rakastumaan itseesi, mutta sen sijaan on olemassa keinoja, joiden avulla voit saada hänen kiinnostuksensa heräämään, ja ikävä kyllä on olemassa myös paljon sellaisia käyttäytymismalleja, joiden avulla saat hänet hakeutumaan entistä kauemmaksi itsestäsi.

Keskitymmekin nyt niihin keinoihin, joiden avulla saat hänet hakeutumaan luoksesi, kiinnostumaan sinusta, ja kenties jopa rakastumaan sinuun!

Asiantuntijan mukaan seuraavat keinot auttavat sinua missiossasi.

 1. Elää omaa ja omannäköistäsi elämää
  Innostuneet ja positiiviset ihmiset vetävät muita ihmisiä puoleensa. Näytä, että pidät elämästäsi ilman häntäkin, ja sinulla on innostavia asioita elämässäsi. Tämä saa miehen kiinnostumaan sinusta, ja haluamaan olla osa elämääsi.

 2. Ole itsenäinen
  Pidä sovituista menoistasi kiinni, vaikka hän ehdottaisikin tekemistä, ja näytä hänelle, että sinulla on elämässäsi paljon muutakin sisältöä kuin hän. Jos perut kaiken hänen vuokseen ja laitat hänet aina ykköseksi, saa se hänet todennäköisesti vaan kyllästymään.

 3. Voi hyvin itsesi kanssa
  Pidä huoli omasta hyvinvoinnistasi niin henkisesti kuin fyysisesti. Itsevarmat ja hyvinvoivat ihmiset säteilevät positiivista energiaa ympärilleen, ja se vetää miehiä puoleensa kuin valo yöperhosia. Älä keskity negatiivisiin asioihin elämässäsi, vaan opettele ajattelemaan sekä itsestäsi että elämästäsi positiivisemmin.


 4. Pidä huoli siitä, että hän voi kanssasi hyvin
  Vaikka sinulla olisikin omia epävarmuuksia miehen suhteen, älä tee ilmapiiristä jonkinlaista testiympäristöä tai kuulustelua. Saa hänet mieluummin rentoutumaan kanssasi ja ajattele hänestäkin optimistisesti. Jos vaikkapa sanot, että hän vaikuttaa ihmiseltä, johon voi luottaa, tuntee mies todennäköisesti olonsa paljon paremmaksi kuin jos sanoisit, että te miehethän olette kaikki niin epäluotettavia, että tuskinpa sinuunkaan voi luottaa.

 5. Tiedä rajasi, ja pidä niistä kiinni
  Jos sinua häiritsee hänen tekemisissään jokin, joka ylittää omat rajasi, kerro se hänelle. Jos hän vaikkapa on vieläkin läheinen eksänsä kanssa ja puhuu tästä jatkuvasti, jos hänellä on jatkuvia rahahuolia tai jos hän ei kuuntele sinun ongelmiasi lainkaan vaan jauhaa jatkuvasti omistaan, älä annan tämän käytöksen jatkua. Pidä huolta omista rajoistasi ja hyvinvoinnistasi!

 6. Ole hänelle haaste
  Tämä neuvo on todellinen klisee, mutta silti totta! Älä tee asioita hänelle liian helpoksi, vaan anna hänelle tunne, että hänen pitää nähdä vaivaa vuoksesi. Ajattele, että olet parasta, mitä hänelle voi tapahtua ja että hän on onnekas saadessaan olla kanssasi. Näin ajattelu vaikuttaa myös käytökseesi, ja näkyy myös hänelle!

 7. Älä kiirehdi
  Ota asiat omalla painollaan ja ihan rauhassa. Mikään ei saa miestä katoamaan nopeammin, kuin stressi ja painostaminen. Et voi pakottaa ketään ottamaan sinuun yhteyttä tai rakastumaan. Parasta onkin antaa toiselle tarpeeksi tilaa ja aikaa.

Ota vinkin talteen, jos sinulla on näköpiirissäsi mies, jonka haluat rakastuvan sinuun!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Wunderweib / Kuva: Jonathan Borba, Unsplash