Näillä vinkeillä unohdat eksän.

Kelläpä ei olisi kokemuksia ihmisuhteiden kariutumisesta. Eron jälkeen voi olla vaikeaa unohtaa entistä kumppaniaan ja jatkaa elämää eteenpäin. Oman eronsa läpikäyneenä Miss Helsinki -kisan vetäjä Rosanna Kulju jakoi blogissaan kymmenen vinkkiä, joista Nainen.com poimi nämä viisi.

Näillä Rosannan neuvoilla pääset yli eksästäsi

Itke kaikki ulos
Laita soimaan surullisin kappale, jonka tiedät ja ota lasi viiniä. Itke kunnes kyyneliä ei tule enää ja sitten päätät mennä eteenpäin.

Varaa kampaaja
Tee joku iso muutos, värjää tummasta vaaleaan, leikkaa pitkästä lyhyeen tai kokeile pidennyksiä. Tuut tuntemaan olosi aivan uudelta ihmiseltä ja se auttaa ison muutoksen keskellä.

Osta uusi tuoksu
Ota hyvä kaveri mukaan ja menkää Stokkalle valitsemaan sulle uutta hajuvettä. Käykää ensin skumpalla ja sitten menette haistelemaan kaikkia erilaisia tuoksuja ja mietitte sopisiko sulle. Uusi tuoksu on kans ihana juttu, aluksi kun sen tuntee niin vahvasti itsekin ennen kuin siihen tottuu.

Vaihda sisustusta kotona
Käy IKEAssa ostamassa esimerkiksi muutama uusi koristetyyny jossain hauskassa värissä ja niiden kaveriksi viltti ja matto. Voila, sun koti tuntuu kuin uudelta.

Hemmottele itseäsi
Osta itsellesi joku elämys kuten esimerkiksi matka Lappiin tai ulkomaille tai…. Osta itsellesi joku juttu mitä oot kauan halunnut ja mikä on ehkä sun eksän mielestä ollut ihan tyhmä juttu. Osta se ja nauti siitä.

Loput vinkeistä voit lukea siirtymällä Rosanna Kuljun blogiin tästä linkistä. Lisäksi Rosanna on tehnyt podcastiin jakson, jonka voit kuunnella täältä.

Onko sinulla jakaa neuvoja, miten unohtaa ex-kumppani?