Horoskooppimerkit laitettiin järjestykseen vähiten hauskasta hauskimpaan.

Jokainen ihminen osaa olla toisinaan hauska ja vitsikäs, mutta joillakin hauskuus vaikuttaa tulevan luonnostaan. Ja kuten mitkä tahansa muutkin luonteenpiirteet, myös ihmisen taipumus olla hauska voidaan yhdistää hänen horoskooppimerkkiinsä, kertoo Pure Wow.

Jotkut horoskooppimerkit osaavat olla olla luonnostaan nokkelia ja vitsikkäitä, kun toiset ovat hyvä tarinankertojia; jotkut mieluummin nauravat toisten vitseille kuin kertovat niitä itse ja toiset kertovat vitsejään pienelle porukalla sen sijaan, että jakaisivat ne suuremmalle yleisölle.

Horoskooppimerkkit laitetiin järjestykseen hauskuuden perusteella. Alta voit tarkistaa, miten oma merkkisi sijoittuu.

Horoskooppimerkit vähiten hauskasta hauskimpaan:

12.Kauris (22.12.-19.1.)

Pure Wow’n mukaan mikä tahansa horoskooppimerkki voi olla hauska, mutta kauriilla on taipumus pitää kasvonsa peruslukemilla kuin antaa tunteidensa – tai naurunsa – näkyä muille. Yleensä kauriit voivat vaikuttaa vaikeilta saada repeämään – etenkin heille, jotka eivät ymmärrä kauriin tietynlaista, todella kuivaa huumorintajua. Kauriin kannattaa kuitenkin muistaa irrotella välillä eikä pelätä tehdä itseään naurunalaiseksi.

11.Vesimies (20.1.-18.2.)

Vesimiehet eivät ole vähiten hauskojen merkkien joukossa sen takia, etteivät he olisi hauskoja. Pure Wow’n mukaa he vain suosivat muiden huumoria sen sijaan, että kertoisivat omia hauskoja juttujaan. Vesimiehillä on taipumus sulkea itsensä muilta ensin ja he jakavat huumorintajunsa läheisilleen, koska asioiden jakaminen vieraille saa heidät tuntemaan olonsa paljaaksi. Siinä ei ole mitään väärää, että mieluummin nauraa muiden jutuille kuin naurattaisi muita, mutta itseään ei kannata laittaa kuitenkaan varjoon sen tähden.

10.Rapu (21.6.-22.7.)

Ravut hallitsevat huumorin tekemisen omalla kustannuksellaan, mikä on huvittavaa muille, jotka tietävät ettei rapu ole tosissaan pilkkaamassa itseään, mutta se voi tuntua kiusalliselta heistä, jotka eivät ymmärrä vitsiä. Pure Wow kertoo, että ravut myös suosivat suorasukaista, suoraan asiaan menevää huumoria, mikä voi vaatia joiltakin totuttelua, mutta on tällaisesta huumorista nauttivien mieleen. Ravun kannattaa varmistaa, että juttujaan kuuntelevat tietävät, milloin hän vitsailee ja lopulta hurmaa nokkeluudellaan muut.

9.Härkä (20.4.-20.5.)

Härät ovat tunnetusti rentoja ja hillittyjä ja sama pätee heidän huumoriinsa. Härät eivät ole huutelemassa vitsejään kaikille, vaan he kuiskaavat hulvattomat juttunsa lähellä olevien korville, aiheuttaen – toisinaan epäsopivaakin – naurun remakkaa. Pure Wow’n mukaan vaikka kaksistaan naureskelukin on aina hauskaa, ei härkien kannata pelätä jakaa huumoriaan muillekin.

8.Kalat (19.2.-20.3.)

Jos sinun juttusi ovat pitkät, mutta hulvattomat tarinat, ovat kalat silloin oiva kaveri. Pure Wow’n mukaan kalat nauttivat siitä, kun saavat kertoa juttuja, mutta toisinaan he saattavat menettää yleisönsä. Muista aina varmistaa, että juttujasi kuuntelevat eivät lakanneet kuuntelemasta sinua liian monen ’ja sitten mulle kävi niin…’ -tyyppisen tokaisun jälkeen ja olet varmasti minkä tahansa porukan suosikkeja tarinankertojista.

7.Neitsyt (23.8.-22.9.)

Pure Wow kertoo, että neitsyet ovat sarkasmin kuningattaria. Neitsyet osaavat nopeasti huomauttaa minkä tahansa tilanteen ironaista tai rikkoa jännitteen täysin osuvalla huomiollaan. Tällainen huumori jakaa mielipiteet tilanteesta riippuen, mutta kun se toimii, se todella toimii.

6.Skorpioni (22.10.-21.11.)

Skorpionit rakastavat pitkiä, syviä keskustelija, mutta se ei tarkoita sitä, etteivätkö he voisi maustaa sitä hieman huumorilla. Pure Wow huomauttaa, että se saattaa vain olla mustaa huumoria, mutta sekin on hauskaa, kun sitä käsitellään oikein. Skorpionien kannattaa kuitenkin olla varovaisia, etteivät ajaudu loukkaaville raiteille vitsiensä kanssa ja huomaa liian myöhään menneensä liian pitkälle. Uusien ystävien kannattaa antaa rauhassa sopeutua skorpionin huumorintajuun ja kun niin tapahtuu, he kierivät lattialla nauramassa.

5.Leijona (23.7.-22.8.)

Leijonat ovat luontaisia esiintyjiä ja nauttivat siitä, kun ovat huomion keskipisteenä – ja tässä hauskuus tulee avuksi. Leijona on se ystävä, joka kertoo pöyristyttävänkin tarinan täynnä liioittelua koomisuuden takia eikä hän epäröi näytellä kertomustaan itse, erilaiset äänet mukaan luettuna. Pure Wow’n mukaan ongelmia ilmenee kuitenkin silloin, kun leijonien halu olla valokeilassa saa heidät viemään huumorinsa liian pitkälle ja joskus nolollekin asteelle. Mutta parhaimmillaan leijonat kuuluvat hauskimpien ystävien joukkoon.

4.Oinas (21.3.-19.4.)

Oinaat tunnetaan pöhköstä, kepeästä huumorintajustaan ja he saattavat käyttää fyysisyyttä varmistamaan, että vitsi todella tulee otetuksi vastaan. Luonnollisina johtajina oinaat usein käyttävät huumoria ja vitsejä tehdäkseen itsestään pidetymmän työkavereidensa ja ystäviensä joukossa osoittaakseen, että maailma on turvassa heidän hauskoissa käsissään. Pure Wow’n mukaan oinaat rakastavat fyysistä huumoria hassuinen kävelytapoineen, ilmeineen ja pyllähdyksineen, mitkä tulevat oinaalta todella helposti. Kannattaa kuitenkin muistaa olla varovainen, ettei loukkaa itseään.

3.Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kaksosella on tunnetusti hyvät puhelahjat, joten nokkeluus, sutkautukset ja viisastelu on heille varsin luontevaa. Pure Wow’n mukaan kaksoset osaavat myös piikitellä muita tavalla, joka ei mene liian pitkälle ja ole ilkeää tai loukkaavaa. Tämä voi osittain johtua siitä, että kaksoset osaa sekä antaa että ottaa eikä heille ole ongelma antaa itsensä saada osansa omista sutkautuksistaan. Pitkät jutut eivät ole kaksosten heiniä, mutta he innostuvat aina sarkastisista kommenteista tai hulvattomista sutkautuksista, jotka täydellisesti tiivistävät juuri tapahtuneen seikan.

2.Vaaka (23.9.-21.10.)

Todella ystävällinen vaaka on horoskooppimerkkien sosiaalisimmista päästä, joten ei liene yllätys, että merkki on myös hauskimpien joukossa. Vaa’at imevät energiaa muilta, joten jos sinä hymyilet, he hymyilevät. Tarkoittaako tämä sitä, että he joskus menevät nolosti äärimmäisyyksiin varmistaakseen, että kaikilla on hauskaa? Kyllä. Toimiiko se? Kyllä.

1.Jousimies (22.11.-21.12.)

Horoskooppimerkeistä hauskin on jousimies, jolle nokkeluus tulee helposti. Pure Wow’n mukaan jousimiehet löytävät hauskuuden missä tahansa tilanteessa ja heillä on taipumus olla se ystävä, joka saa muut kierimään lattialla naurun kourissa heti, kun ovat saapuneet paikalle. Jousimies on ihanteellista seuraa kriisin hetkinä, koska hän löytää ikävästä tilanteesta hauskat puolet ja käyttää sitä tehdäkseen olosi paremmaksi. Jousimiehet ovat myös mainioita tarinankertojia, jotka pystyvät kääntämään tavallisen päivän Office-sarjasta tutun huumorin tasolle. Käytännössä jokainen ystäväporukka voisi kaivata ainakin yhtä jousimiestä joukkoonsa.

Lähde: Pure Wow