Mies sai tapailemaltaan naiselta exit-kyselyn – ”Kiitos p*nosta, arvioi nyt kokemuksesi”

Kuukauden tapailun päätyttyä nainen lähetti erikoisen kyselyn täytettäväksi.

Sosiaalisessa mediassa on ihmetelty parikymppisen miehen saamaa exit-kyselyä, jossa hänen pitäisi arvioida muun muassa kyselyn lähettäneen naisen sänkytaitoja. Niall Moran jakoi kuvakaappauksia saamastaan kyselystä Twitterissä, missä se on keränny tuhansia reaktioita ja lähti leviämään päätyen lopulta uutisotsioihin.

”Kiitos panosta, arvioi nyt kokemuksesi. Kiitos”, kysely alkaa.

Tältä kysely näytti. Kuvakaappaus Twitteristä.

Kyselyssä nainen pyytää Morania arvioimaan asteikolla 1-10, kuinka viehättävä hän on, minkälainen hänen luonteensa on, minkälaista seksi hänen kanssaan oli sekä arvioimaan kokemusta kokonaisuutena. Lisäksi kyselyssä on avoimia kysymyksiä ja lopuksi nainen pyytää vastaajaa kertomaan nimensä, jos hän niin tahtoo.

Kuvakaappaus Twitteristä.

”En voi uskoa, että päädyin sänkyyn psykopaatin kanssa”, Moran vitsaili kuvien yhteydessä Twitterissä.

Daily Mail on haastatellut Morania sen jälkeen, kun hänen julkaisemat kuvakaappaukset kyselystä lähtivät leviämään. 22-vuotias Bathin yliopiston opiskelija kertoi, että oli tapaillut kyselyn lähettänyttä naista kuukauden.

Daily Mailin mukaan kyselyn lähettänyt nainen oli kommentoinut Moranin twiittiä kuvalla, jossa oli kukkakimppu, ja sanonut, että ”He do be simping tho”, eli vihjaillut Moranin olevan vielä kiinnostunut hänestä. Moran vahvisti brittilehdelle lähettäneensä kukat joululahjana kaksikon lyhyen suhteen aikana.

Löydät Moranin jakamat kuvakaappaukset sekä sen synnyttämää keskustelua ja reaktioita Twitteristä täältä. Alla vielä twiitti upotettuna:

Lähde: Daily Mail


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.