Prinsessa Ruusunen on kositun lempielokuva, johon rakastavaiset editoitiin mukaan.

Miltä sinusta tuntuisi katsoa lempielokuvaasi ja yllättäen huomata, että elokuvan hahmot alkavatkin muistuttaa sinua ja kumppaniasi? Sthuthi Davidilla on tästä kokemusta, sillä hänen poikaystävänsä muutti naisen lempielokuvaa juuri tälla tavalla kosiakseen rakastaan.

Davidin poikaystävä, elokuvantekijä Lee Loechler yhdisti voimansa kuvittaja Kayla Coombsin kanssa ja editoi itsensä sekä Davidin tämän lempielokuvan, Disneyn Prinsessa Ruususen loppuun. Kohtausta, jossa prinssi Phillip saapuu herättämään prinsessa Auroran, muutettiin vielä niin, että se johti kosintaan.

Loechler ja Coombs työstivät omaa versiotaan kuuden kuukauden ajan. Joulukuun lopulla Loechler vei mitään aavistamattoman Davidin katsomaan tätä versiota Prinsessa Ruususesta paikalliseen elokuvateatteriin, jossa oli myös paikalla pariskunnan perhettä ja ystäviä – tästäkään elokuvasalin eturivissä istunut David ei tiennyt mitään.

Kosintatilanne kuvattiin videolle, jonka Loechler ja Coombs ovat jakaneet sosiaalisessa mediassa, ja siitä on tullut nettihitti. Videolla näkyy hyvin, kuinka Davidin ilmeet muuttuvat alkuperäisestä poikkeavan kohtauksen aikana ja kuinka hämmästys on suuri, kun hän hoksaa, että valkokankaalla olevat hahmot ovatkin animaatioversiot hänestä sekä Loechlerista.

Sitten sormus tulee esiin.

”Et pääse joka päivä kosimaan omaa lukioaikaista rakastettuasi”, Loechler sanoo videolla polvistuttuaan rakkaansa eteen.

”Rakastan sinua koko sydämestäni, kaikki kammiot, eteiset ja läpät mukaan luettuna”, mies kertoo ja sivistää paikkalla olevia siitä, että David on kardiologi.

”Elätkö onnellisena elämäsi loppuun asti kanssani”, Loechler kysyy rakkaaltaan satujen lopetusta mukaillen ja saa toivomansa vastauksen.

Kun David oli sanonut ”kyllä”, elokuva jatkuu loppuun. Loechler oli kuitenkin varautunut myös siihen, ettei David suostu kosintaan, ja tätä varten oli lisätty Lumikki ja seitsemän kääpiötä -elokuvan kohtaus, jossa kääpiöt ovat suruissaan.

Netissä kosinta on otettu ihastuneena vastaan. Niin YouTubessa kuin Instagramissa on satanut kehuja luovasta toteutuksesta – sekä tietysti onnitteluja tuoreelle kihlaparille.

Voit katsoa kosinnan alla olevalta videolta. Jos haluat ottaa seurantaan Loechlerin, onnistuu se täällä, ja häntä auttaneen Coombsin taas voit ottaa seurantaan täällä.