Se on taas kerran todettu, kuinka miehet eivät kykenisi niin rankkaan suoritukseen kuin moni meistä naisista.

Kyseessä on tietysti raskaus, jonka läpikäyminen ei ole suurelle osalle naisista kovin helppoa. Mutta niin naiset siitä yleensä vain selviävät. Miehetkin voivat kokeilla erilaisilla keinoilla, miltä raskaana olo tuntuu. Mies nimeltään Maitland Hanley halusi testata sitä osaa raskaudesta, jolloin maha on jo todella suuri ja painava.

Ilman pahoinvointia, hormonimyrskyjä, outoja ruokahaluja ja monia muita ikäviä oireita, Maitland huomasi pian, että hän ei tule pääsemään tuona testauspäivänä edes sängystä ylös. Hänen mahansa päällä oli suuri vesimeloni, joka oli kiinnitetty häneen tuorekelmulla. Samoin oli tehty hänen rintansa kohdalle kahdella pienemmällä vesimelonilla, koska myös rinnat kasvavat raskauden aikana.

Kun vesimelonit olivat paikoillaan, oli Maitlandin aika nousta sängystä ylös. Tämä tilanne videoitiin. Videossa nähdään, kuinka ylösnouseminen näyttäisi ensin onnistuvan, mutta jääkin vain yritykseksi. Hän toteaa, että tuollaisen painolastin kanssa hän ei pääse sängystä ylös.

Maitland on kokeillut samaa myös muissa arjessa esiintyvissä tilanteissa, kuten kylvyssä ja autossa olemista sekä kenkien laitossa, jotka nekin ovat olleet hänelle, ainakin videoiden perusteella, liian raskaita kokemuksia.

Näet tämän ja muut Maitlandin raskauskokeiluvideot täältä.

Lähde: Mirror