Astrologi listasi jokaiselle tähtimerkille täydellisesti sopivan drinkin.

Toisinaan baaritiskillä tilausta tehdessä voi sormi mennä suuhun, kun ei osaakaan valita drinkeistä mieluisinta tai ei vain keksi, minkä drinkin tilaisi. Seuraavan kerran kun tällainen tilanne tulee eteen, turvaudu horoskooppimerkkisi apuun.

Astrologi Alice Bell listasi Cosmopolitanille jokaiselle tähtimerkille täydellisesti sopivan drinkin ja suomensimme Bellin vinkit alle. Tutustu alta siis sinulle sopivaan drinkkiin, paina se mieleesi ja vältä valinnanvaikeus seuraavaa drinkkiä tilatessa.

Oinas: Mausteinen margarita

Bellin mukaan oinas on impulsiivinen tähtimerkki, jolla on paljon energiaa. Jos oinas ei ole tilaamassa shotteja, hänen pitäisi ottaa mausteinen margarita.

Härkä: French 75

”Härät pitävät yksinkertaisista, mutta kalliista asioista – kuten todella hyvästä sampanjasta. French 75 on muunnos klassisesta lasillisesta kuohuvaa”, Bell sanoi.

Kaksoset: Summer Spritz

Spritzejä on monenlaisia ja yksi tunnetuimmista lienee Aperol Spritz. Bell kertoi Cosmolle, että kaksoset ovat aina muuttamassa mielipiteitään ja mieltään sekä seuraamassa trendejä.

”Hänen pitäisi kokeilla jotain senhetkistä drinkkiä, kuten spritziä – jotain kevyttä ja poreilevaa”, astrologi suositteli.

Rapu: Sangria

Bellin mukaan ravut ovat todella kotikeskeisiä. Kannullinen sangriaa onkin oiva valinta, kun viettää koti-iltaa ystävien sekä drinkkien kera.

Leijona: Espresso Martini

”Leijonat ovat äänekkäitä ja näyttäviä, joten he suosivat jotain ylellisempää drinkkiä, kuten Espresso Martinia. Jotain hieman ’extraa’ ja yliampuvaa”, Bell kertoi.

Neitsyt: Vodka soodalla

Suomalaisittain tätä voi myös sanoa kossuvissyksi. Bellin mukaan koska neitsyet ovat simppeleitä, suoria ja asiallisia, on juomavalinta silloin vodka soodalla.

Vaaka: Mimosa

Brunssien klassikko on täydellinen vaa’alle.

”Vaaka on tasapainon ja kumppanuuden merkki, joten Mimosa on mainio, koska se on puolet ja puolet – kaksi osaa, todella simppeli. Vaaka on myös muotiin ja taiteeseen suuntautunut tähtimerkki ja jos totta puhutaan, Mimosat näyttävät suloisilta”, Bell selitti.

Skorpioni: Manhattan

Bellin mukaan skorpioni on tummempi ja salaperäisempi tähtimerkki ja he ovat yksityisempiä. Tätä tunnelmaa ja fiilistä ilmentää Manhattan-drinkki.

Jousimies: Negroni

Bell kertoi Cosmolle, että jousimies on tunnettu kiinnostuksestaan muita kulttuureja kohtaan, joten hänen pitäisi valita drinkki, jolla on juuret toisessa maassa – kuten klassinen italialainen Negroni.

Kauris: Dry Martini

”Kuin neitsyet, myös kauriit ovat suoria. He myös tekevät kovasti töitä, joten he saattavat tarvita jotain hieman vahvempaa höllätkseen”, Bell sanoi.

Vesimies: Paloma

Bellin mukaan vesimiehellä on tapana ajatella asioita liikaa, joten hänelle sopii täydellisesti jokin helppo ja kepeä, kuten Paloma tai tequilaa soodalla.

Kalat: Foaming Fairy

Kaloilla on taipumus olla unelmoivia ja hieman muissa maailmoissa ja Bellin mukaan kalat voisikin haluta jotain, joka näyttää lähes taianomaiselta. Sellainen on esimerkiksi Foaming Fairy -drinkki, jossa on käytetty absinttia.

Koska alkoholi ei ole hyvästä terveydelle, muista käyttää sitä maltillisesti tai kohtuudella ja juoda alkoholin nauttimisen yhteydessä myös vettä.

Kerroimme aiemmin, minkälainen olet humalassa horoskooppimerkkisi perusteella. Löydät tämän artikkelin täältä ja muita Nainen.comissa julkaistuja horoskooppimerkkeihin liittyviä juttuja löydät täältä.

Lähde: Cosmopolitan