Astrologi listasi, minkälaisia piirteitä eri horoskooppimerkkien edustajista paljastuu, kun he nauttivat vettä väkevämpää.

Kun juo alkoholia, oma käytös voi muuttua jonkin verran. Esimerkiksi estot voivat kadota, jolloin tavallisesti ujo ihminen uskaltaakin lähestyä itseään kiinnostavaa tyyppiä tai tarttua karaokemikkiin, kun taas jonkun toisen ihmisen kohdalla jotkin luonteenpiirteet voimistuvat – se hillitty ja rauhallinen ihminen voikin paljastua todelliseksi bilehileeksi muutaman drinkin jälkeen.

Jokaisessa meissä on tällaisia puolia, jotka tulevat esiin alkoholia juotuaan ja erilaiset tavat ja piirteet ovat ominaisempia eri horoskooppimerkeille. Astrologi Kiki O’Keeffe paljastikin Pure Wow’n sivuilla, minkälaisia ihmiset ovat humalassa heidän horoskooppimerkkinsä perusteella.

Oinas: Urheilullinen humalainen

O’Keeffen mukaan humalainen oinas voisi hyvin hihkaista, että ”Nyt lähdetään muuten salille nostamaan rautaa!” – vaikka hän olisikin normaalisti täsyi sohvaperuna. Humalassa oinas nauttii punnerruskilpailusta tai haluaa vääntää kättä osoittaakseen ylivoimaisen voimansa – vaikka hänellä ei sitä oikeasti juuri olisi. Oinaat elävät kehossaan ja kun heidän kehonsa on käytännössä turra kivulle, on kuin he olisivat saaneet aina toivomansa supersankaruudeen osoittaakseen tunteensa fyysisesti. Alkoholin kuluessa pois, oinas on altis pääkivulle ja hellänä oleville lihaksille.

Härkä: Huomaamattomasti humalassa

Juomia katoaa yksi toisensa jälkeen ja huomaat olevasi humalassa, kun taas härkä-ystäväsi ei ole millänsäkään. O’Keeffen mukaan härillä on paljon arvokkuutta ja on vaikea saada heidät näyttämään typerältä, vaikka he käyttäytyisivät todella typerästi. Lopulta härkä kuitenkin nousee ylös ja kompuroi, ylväästi, mutta kompuroi, ja huomaat hänen olevan paljon päihtyneempi kuin miltä hän vaikuttaa.

Kaksoset: Juoruileva humalainen

Kaksoset on luotu levittämään tietoa, ei pitämään sitä sisällään. Kun alkoholi sitten laskee hänen luonnostaan alhaisia estojaan juoruiluun liittyen, antaa hän palaa. Alkoholin juominen on usein sosiaalista puuhaa ja kaksoset yleensä lähentyvät muiden kanssa kommunikoiden ja jakaen mietteitään. O’Keeffe toteaakin, että mikäpä olisi parempi tilaisuus lähetyä kuin jakaa tuoreita, kuumia salaisuuksia – jopa sellaisia, joista olisi parempi pitää mölyt mahassaan? Seuraamuksista viis, hän kun tietää voivansa puhua itsensä pois pinteestä seuraavana päivänä.

Rapu: Itkuisa humalainen

Ravun kuoren alla on pehmeä, emotionaalinen ydin, jonka vain hänen lähipiirinsä saa kokea. Alkoholi voi kuitenkin O’Keeffen mukaan kuoria keskiverto ravun riittävän pitkäksi aikaa, että tunteet alkavat purkautua – kyynelten kera. Olipa kyse minkälaisista tunteista tahansa, ne tulevat esiin ravun silmien kautta. Vaikka hän olisi iloinen tai todella höpsö tai hämillään, ilman tavallisia puolustuskeinojaan, rapu on valmis itkemään. Muiden kannattaa vain valmistautua siihen, että seuraavana päivänä he esittävät, etteivät nähneet mitään tunnepurkauksia.

Leijona: Näyttävästi humalassa

Valot, kamera, umala! Leijona osaa tehdä näyttämön jopa vessan lattiasta ja hän omaksuu tilansa kuin se olisi Kansallisoopperan lavalla. Olipa kyse karaokesta, humalaisista maljan nostoista, heitä kaltoinkohdelleiden kohtaamisesta, ei sillä ole väliä. Humalainen leijona on valmis tekemään hetkestä sen arvoisen, että se on saatava someen jakoon. O’Keeffen mukaan hänen seurassaan kuulet nokkelia tiuskaisuja, hassuttelua ääntä käyttäen ja heidän uuden persoonallisen brändin lanseerauksen – kaikki muutaman drinkin hinnalla.

Neitsyt: Suorasanainen humalainen

On muiden onni, että neitsyt ei ole ilkeä luonteeltaan, sillä hän tietää jokaisen heikon kohdan. Kun neitsyet haluavat kritisoida, he tekevät sen tarkoittaen hyvää ja haluavat auttaa. Sisimmässään he tietävät, että ovat maan päällä laittamassa asioita kuntoon oman korkean standardinsa mukaan. Kun neitsyt sitten on hiprakassa, on hän O’Keeffen mukaan normaaliakin rehellisempi. Olipa kyse ansioluettelostasi tai illan asustasi, jossa on puutteita, saat kyllä kuulla siitä.

Vaaka: Rakkautta pursuava humalainen

Vaaka tuo ilmi, miten tärkeitä ja rakkaita hänen läheisensä ovat heti sen jälkeen, kun ensimmäinen shotti on kumottu. Vaa’alle rakkaus on kaikki kaikessa, kaikissa sen muodoissa ja jopa lasillinen viiniä voi tehdä uudesta tuttavuudesta parhaan ystävän. O’Keeffen mukaan vaa’at nauttivat siitä, että saavat tehdä muut tuntemaan olonsa tervetulleeksi ja heillä on luontainen taipumus tasa-arvoon. Hänet voi odottaa näkevänsä johtamassa maljapuheiden pitoa, missä kaikki saavat osansa validaatiosta. Ja mikä parasta: jokainen puhe päättyy uuteen juomaan.

Skorpioni: Viettelevä humalainen

Humalaisista seksikkäimmät tuijotukset lähtevät skorpionilta. O’Keeffe toteaa, että skorpionin todella seksuaalista mainetta usein tulkitaan liian kirjaimellisesti, mutta jos skorpioni on iskenyt silmänsä johonkin, muuttuu hänen yleensä huomaamaton flirttailunsa alkoholin myötä selvemmäksi. Kun skorpioni alkoholia juotuaan laskeen suojamuurejaan, tulee silloin esiin, miten paljon hän kaipaa rakkautta ja huomiota. Skorpionin löytää ihastuksensa luota hämyisästä nurkasta, missä hän nauraa hänen jokaiselle vitsilleen ja tekee sen olkaa koskettavan liikkeen, mikä aina vaikuttaa toimivan – ainakin kun skorpioni sen tekee.

Jousimies: Tanssiva humalainen

Jousimiehet ovat jo valmiiksi äänekkäitä ja lupsakoita bilettäjiä, joten alkoholin avustuksella taso vain nousee. Jousimies on fyysinen merkki, joten hän haluaa sinut seuraasi tanssilattialle, missä hän pistää parastaan koreografialla, jota hän on saattanut harjoitella tai olla harjoittelematta kotonaan. Horoskooppimerkkien joukosta jousimies on luokan pelle, joten hän ei pelkää näyttää höpsöltä, mikä tarkoittaa O’Keeffen mukaan sitä, että hänellä on tanssiliikkeet usein iskussa. Kun sinulla on poptähden sydän ja sielu, et tarvitse silottelua.

Kauris: Selvä humalainen

Kauris osaa olla kännissä, kun haluaa niin, mutta hän pitää silti itsensä kasassa ja asiallisena. Tämä johtuu siitä, että sisimmässään hän haluaa olla valmiina siltä varalta, jos sattuu törmäämään merkittävään ja vaikutusvaltaiseen henkilöön. Kauriit ovat O’Keeffen mukaan ”bisneshumalassa”. Se tarkoittaa sitä, että he läpäisisivät isojen firmojen työhaastattelujen alustavan kierroksenkin. Onko hän todella edes humalassa? Kyllä, jos kyse on siitä, voisiko hän ajaa autolla kotiin. Mutta henkisesti ja astrologisesti? Ei, ei ole.

Vesimies: Väittelyyn taipuva humalainen

Humalainen vesimies haluaisi kaikkien kuuntelevan häntä, välittömästi – hänhän on ratkaisemassa ilmastonmuutoksen, sukupuolten välisen palkkaeron tai tasa-arvo-ongelmat ylipäänsä, jos vain saisi sinut vakuutettua, että hänen uskomattoman ennalta tietävä ja oivalta näkemysensä oli oikea. Vesimiehet ajattelevat O’Keeffen mukaan aina olevansa oikeassa, joten humalassa he ovat täysin ”kampanjamoodissa” ja valmiina kohtaamaan kaikki toisinajattelijat. Kuinka hauskaa sinulla on vesimiehen seurassa, se voi riippua täysin siitä, kuinka paljon olet samaa mieltä hänen kanssaan.

Kalat: Selvästi päihtynyt humalainen

Kalat löytää kaukaisimmasta nurkasta mistä tahansa juhlista. Hän seuraa fiiliksiä kuin kalat planktonia ja hän luonnostaan päätyy merkityksellisimpien keskusteluiden pariin, löytää maistuvimmat naposteltavat ja täyttävimmän henkisen energian. O’Keeffe kertoo, että kalat on päihtymisen merkki ja heidän empatian ja intuition lähtötasonsa on jo kohonneessa tilassa. Käytännössä kun kalat on humalassa, hän on tavallaan myös pilvessä – ja hän saattaa muuttaa elämäsi, jos annat siihen mahdollisuuden.

Lisää Nainen.comissa julkaistuja horoskooppimerkkeihin liittyviä juttuja löydät täältä.

Lähde: Pure Wow