Elokuvaansa promotoimassa ollut hurmurinäyttelijä piti pienen oppitunnin haastattelun lomassa.

Ryan Gosling saa sukat pyörimään monien naisten jaloissa ja eikä hänen vierailunsa Jimmy Kimmelin talk show’ssa tee tilanteeseen muutosta – sen sijaan useat voivat kyllä haaveilla olevansa Kimmelin kengissä, sillä hurmurinäyttelijä opetti talk show -isäntää tanssimaan.

Gosling kävi Jimmy Kimmel Live! -ohjelmassa promotoimassa musikaalielokuvaansa La La Land. Elokuvaa varten Gosling on joutunut opettelemaan erilaisia tansseja ja Kimmel tietysti tarttui tilaisuuteen ja sai Goslingin opettamaan hänelle valssia.

Ennen ”tanssituntia” Gosling pyytää talk show’n studiobändiä soittamaan romanttista musiikkia, ohjeistaa Kimmeliä seisomaan suorassa ja antaa ohjeita, millaisessa asennossa olla. Kun kaksikko alkaa tanssia, tanssinopettaja-Gosling kiinnittää huomionsa Kimmelin katseeseen.

”Minne sinä katsot”, hän kysyy ja käskee bändiä lopettamaan musiikin.

”Ketä sinä katsot? Tanssitko tuolla vai tanssitko kanssani”, Gosling jatkaa osoittaen välissä yleisön suuntaan, minne Kimmel oli katsonut.

”Haluan tuntea kuin olisin ainoa ihminen tässä huoneessa … maailma sulaa pois ja on vain sinä ja minä. Tules tänne”, Gosling sanoo ja tanssitunti jatkuu.

Video Gosling vierailusta julkaistiin talk show’n virallisella YouTube-kanavalla ja voit katsoa sen artikkelin yltä – ja samalla haaveilla itse tanssivasi Goslingin kanssa.