Upean kynsitrendin suosiota ei tarvitse ihmetellä.

Instagramin kätköistä on ponnahtanut pinnalle uusi, hohtava ja loistokas kynsitrendi. Glamourin mukaan kynnet ovat saaneet nimen ice nails, jääkynnet.

Nimensä mukaisesti nämä kynnet näyttävät siltä kuin kynsillä kimaltelisi pikkiriikkisiä jääkiteitä. Glamourin mukaan jääkynsitrendi on lähtöisin Koreasta, mutta se on nyt löytänyt tiensä myös muualle maailmaan.

Trendiin tutustuneen kynsitaiteilija Fleury Rosen mukaan jääkynsissä tärkeää on kerrostaminen.

”On olemassa monenlaisia tekniikoita, mutta pääasiassa kynnet tehdään kerrostamalla geelimäistä opaalilakkaa ja kerrostamalla holografista kalvoa, mistä syntyy pysäyttävä vaikutus. Kokonaisuus viimeistellään kirkkaalla geelillä”, Rose kertoi Glamourille.

Kalvon ja kirkkaan geelin yhdistelmä tekee kynsistä todella näyttävät. Valitettavasti se myös tarkoittaa sitä, että täydellinen lopputulos syntyy vain kynsiammattilaisen luona.

Jos ammattilaisen luo ei ole mahdollista päästä, on onneksi kuitenkin tapoja matkia tätä hohtavaa, holografista tyyliä myös kotioloissa. Rose suosittelee kerrostamaan kimaltelevaa, monenkirjavaa hiutalelakkaa helmimäisen lakan alle ja viimeistelemään todella kiiltävällä päällyslakalla tai voit kokeilla apuna myös kynsitarroja.

Kokeiletpa DIY-versiota tai menet mallikuvien kanssa ammattilaisen paikalle, löydät vielä lisää esimerkkejä tästä lumoavasta kynsitrendistä alta.

Löydät kuvia jääkynsistä Instagramista muun muassa #icenails-aihetunnisteen alta täältä.

Lähde: Glamour