Lucas-hämähäkki koettaa saada uuden pörisevän ystävän – katso herttaiset videot

Lucas tutustuu kärpäseen ja koettaa saada siitä uuden ystävän.

Muistatko suloisen Lucas-hämähäkin, josta julkaistut videot nousivat otsikoihin noin pari vuotta sitten? Lucas on täällä taas – ja tällä kertaa se koettaa saada uuden ystävän.

Animaattori, Lucasin luonut Joshua Slice jakoi hämähäkin yritykset saada uuden ystävän kolmelle videolle. Ensimmäisellä niistä Lucas osoittaa, että se osaa tehdä verkon, vaikka onkin hyppyhämähäkki.

”Katsokaa nyt! Todellakin osaan tehdä hämähäkinverkon. Ja katsokaa, laitoin kellon tuonne alas, jotta kun se soi, tiedän saaneeni jotain ja sitten saan uuden ystävän”, herttainen hämähäkki kertoo videolla ja siirtyy toisaalle odottelemaan, että kello soi – katso ensimmäinen osa alta.

Odotus meinaa saada pienen kahdeksanjalkaisen vaipumaan epätoivoon, sillä seuraavan videon alussa se sanoo alakuloisena, ettei kenties koskaan saa uutta ystävää.

Odotus kuitenkin palkitaan: kello kilisee ja Lucas pääsee kohtaamaan kärpäsen. Kärpänen kuitenkin lentää pakoon, hämähäkin sännätessä sen perään.

”Odota, tule takaisin! Haluan vain olla ystäväsi”, Lucas huutaa kärpäselle – katso toinen osa alta.

Kolmannen videon alussa Lucas kertoo tavanneensa uuden ystävän.

”Luulen, että sen nimi on Buzz”, hämähäkki sanoo.

Videolla Lucas esittelee itsensä kärpäselle ja koettaa tutustua sanomalla, että pitää sen siivistä. Kärpänen kuitenkin arkailee.

”Älä syö minua”, se sanoo ja lentää pois.

”En tiennyt, että se osaa puhua”, Lucas hämmästelee.

Lucas lähestyy kärpästä uudestaan – huonolla onnella. Mutta kolmas kerta toden sanoo! Jouluisalla videolla Lucas antaa makeisen kärpäselle ja sanoo pitävänsä siitä.

”Tykkään sinusta, ollaan kavereita! Ylävitoset, jos haluat olla kaverini”, Lucas toteaa ja nostaa yhtä jaloistaan.

Kärpänen heittää ylävitoset ja näin pieni hämähäkki sai kärpäsestä uuden ystävän – Lucasin suloinen reaktio kruunaa koko videon. Katso alta viimeinen osa Lucasin ystävystymisyrityksistä.

Löydät lisää suloisia videoita Lucasin seikkailuista täällä. Nainen.comissa aiemmin julkaistut artikkelit tästä sympaattisesta kaverista löydät täältä.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.